Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

 

Άποψη και για τις “σκασμένες φτέρνες”;

• Όσοι πιστεύετε ότι τα σοβαρά θέματα που απασχολούν την επικαιρότητα των ημερών είναι η τουρκική προκλητικότητα, το προσφυγικό, το νέο ασφαλιστικό και τα ζητήματα της ανάπτυξης, δεν έχετε παρά να διαβάσετε την ημερήσια διάταξη του Περιφερειακού συμβουλίου Στερεάς που συνεδριάζει την Τετάρτη στη Λαμία και αμέσως θα αλλάξετε άποψη.

Διότι, κυρίες και κύριοι, δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει, αλλά ζούμε στην εποχή του λάιφ στάιλ, του μόντελινγκ και του ιντερνετικού κορδώματος μέσα από μια προσεγμένη σέλφι.

Γι’ αυτό και το περιφερειακό συμβούλιο ως συλλογικό όργανο δεν μπορεί να μην έχει άποψη για τη μόδα, για τα λουκ της εποχής, ακόμη και για τις “σκασμένες φτέρνες”.

Διαβάζουμε λοιπόν στην ημερήσια διάταξη ότι ένα από τα θέματα που θα απασχολήσουν το περιφερειακό συμβούλιο την Τετάρτη στη Λαμία είναι και ο ορισμός ενός Περιφερειακού Συμβούλου με τον αναπληρωτή του, παρακαλώ, ως εκπροσώπου της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, στο Πειθαρχικό Συμβούλιο Κουρέων – Κομμωτών και Τεχνιτών Περιποίησης Χεριών και Ποδιών.

Το αναφέρουμε για να μην νομίζουν κάποιοι κακοπροαίρετοι ότι δεν συζητούνται σοβαρά θέματα στα περιφερειακά συμβούλια.


Χρ. Α


   

Απόψεις

Το Παζάρι, ανήκει στο ανατολίτικο παρελθόν. Οι σύγχρονες Πόλεις δεν χαρακτηρίζονται από εμπορικές δραστηριότητες τούρκικης και ανατολίτικης αισθητικής με τσαντίρια,...

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων

randomness