Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Αναβλήθηκε το Άρης-Ηλυσιακός

Η απόφαση της διοίκησης του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Θεσσαλονίκης να αναστείλει μέχρι νεωτέρας τη λειτουργία του Εθνικού Γυμναστηρίου της Μίκρας, «συμπαρέσυρε» την αναμέτρηση του Άρη με τον Ηλυσιακό, για την 4η αγωνιστική της Α1 βόλεϊ γυναικών. Η ΕΟΠΕ ανακοίνωσε την αναβολή του παιχνιδιού, που ήταν προγραμματισμένο για την προσεχή Κυριακή (1/11), χωρίς να προσδιορίσει νέα ημερομηνία διεξαγωγής του.

Για λόγους που συνδέονται με την πανδημία, αναβλήθηκαν ακόμη τέσσερις αγώνες της Α2 κατηγορίας γυναικών. Πρόκειται για τα ματς Σταυρούπολη-Καβάλα (αναστολή λειτουργίας ΕΑΚ Σταυρούπολης), ΕΑ Λαρίσης-Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός (αναστολή λειτουργίας του Κλειστού Γυμναστηρίου του 1ου Γυμνασίου-Λυκείου Λάρισας), Ασκληπιός-ΠΟΓ Ηρακλής (κρούσμα σε αθλήτρια του Ασκληπιού), και Νέα Γενιά-ΦΓΣ Πρέβεζας (κρούσμα σε αθλήτρια της Νέας Γενιάς).

 

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

 

 

    

Αθλητικά

Με μεγάλη ανατροπή απέναντι στη Βουλγαρία, η εθνική κατάφερε να οδηγήσει τον αγώνα σε παράταση (71-71) και εν συνεχεία να επικρατήσει με 84-78, εξασφαλίζοντας πρόωρα την...