Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Αναβλήθηκε το Αρμάνι-Άλμπα Βερολίνου

Την αναβολή της αναμέτρησης Αρμάνι Μιλάνο-Άλμπα Βερολίνου ανακοίνωσε σήμερα (23/10) η Euroleague Basketball. Η συνάντηση ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί την προσεχή Παρασκευή 30 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Euroleague, αλλά η διοργανώτρια αρχή αποφάσισε την αναβολή της, ύστερα από σχετικό αίτημα που κατέθεσε η γερμανική ομάδα. Η Άλμπα ζήτησε να αναβληθεί το παιχνίδι, καθώς η τοπική νομοθεσία επιβάλει μέτρα καραντίνας στην ομάδα, με αποτέλεσμα τα «άλμπατρος» να μένουν χωρίς τον μίνιμουμ αριθμό των οκτώ παικτών που πρέπει να είναι «ετοιμοπόλεμοι», προκειμένου να μπορεί να διεξαχθεί ένας αγώνας.

Υπενθυμίζεται ότι, μετά την τροποποίηση των ειδικών κανονισμών που έχει θεσπίσει φέτος η Euroleague Basketball λόγω κορονοϊού, ο αγώνας μπορεί να επαναπρογραμματιστεί μέχρι τρεις φορές, εάν υπάρχουν διαθέσιμες ημερομηνίες. Η σχετική ανακοίνωση προσθέτει ότι η διοργανώτρια αρχή θα συνεργαστεί με τις δύο ομάδες για να αναζητηθούν οι καλύτερες λύσεις ως προς την εξεύρεση νέας ημερομηνίας διεξαγωγής, η οποία θα ανακοινωθεί μόλις επιβεβαιωθεί.

 

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

 

 

    

Απόψεις

Η Ημέρα Πανελλαδικού Εορτασμού της Εθνικής Αντίστασης που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 25 Νοεμβρίου, ημερομηνία της ανατίναξης της Γέφυρας του Γοργοποτάμου, καθιερώθηκε...

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.
randomness