Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

 

ΕΠΟ: Με κλήρωση η ανάδειξη των κυπελλούχων των ΕΠΣ

Κατόπιν κλήρωσης θα αναδειχθούν οι φετινοί Κυπελλούχοι όλων των Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων της χώρας, όπως έγινε γνωστό με σχετική ανακοίνωση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας μετά από την απόφαση που πήρε η Εκτελεστική Επιτροπή στην τελευταία της συνεδρίαση. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

"Σε συνέχεια της ομόφωνης απόφασης της Εκτ. Επιτροπής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας για οριστική διακοπή της διεξαγωγής όλων των εθνικών και τοπικών ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων, καθώς και των διοργανώσεων κυπέλλου, την αρμοδιότητα και ευθύνη διεκπεραίωσης των οποίων έχουν οι Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων, η επιτροπή διοργανώσεων της ΕΠΟ διευκρινίζει τα ακόλουθα.

Στις περιπτώσεις που ο κυπελλούχος δεν έχει ήδη αναδειχθεί βάσει αγωνιστικού αποτελέσματος, τότε η ανάδειξή του θα γίνει με τη διαδικασία της κλήρωσης, στην οποία θα λάβουν μέρος τα σωματεία που έχουν ήδη προκριθεί στην τελική ή στην ημιτελική φάση της διοργάνωσης. Την ευθύνη διενέργειας της σχετικής διαδικασίας έχουν οι Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων".

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ 

 

 

 

   

Απόψεις

Το Παζάρι, ανήκει στο ανατολίτικο παρελθόν. Οι σύγχρονες Πόλεις δεν χαρακτηρίζονται από εμπορικές δραστηριότητες τούρκικης και ανατολίτικης αισθητικής με τσαντίρια,...
randomness