Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

 

Η εξάπλωση του ιού στη Νότια Καλιφόρνια είχε ως αποτέλεσμα τη ματαίωση της διοργάνωσης - Ακυρώθηκε λόγω COVID-19 το Indian Wells

 Οι διοργανωτές του Indian Wells, που ήταν αρχικά προγραμματισμένο να αρχίσει αυτήν την εβδομάδα, ανακοίνωσαν την ακύρωση του τουρνουά, λόγω ανησυχιών για την εξάπλωση του κοροναϊού (COVID-19) στη νότια Καλιφόρνια.

    «Υπάρχει υπερβολικός κίνδυνος, αυτή τη στιγμή, για τη δημόσια υγεία της περιοχής του Riverside County να διεξάγεται μεγάλη συγκέντρωση αυτού του μεγέθους», δήλωσε ο Ντέιβιντ Αγκους, καθηγητής βιοϊατρικής στο Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνιας, τον οποίον οι διοργανωτές του τουρνουά συμβουλεύθηκαν σχετικά με τις πιθανές επιπτώσεις στην υγεία.

    Το δημοφιλές τουρνουά, Masters 1000, το οποίο έπρεπε να αρχίσει αύριο, προσελκύει τους κορυφαίους παίκτες του παιχνιδιού και είχε ρεκόρ παρουσίας 475.000 φιλάθλων κατά τη διάρκεια της περασμένης σεζόν.

ΠΗΓΗ ΑΠΕ

   

Απόψεις

Ο ποδοσφαιριστής Μανέ, ο αστέρας της Λίβερπουλ από τη Σενεγάλη (ο οποίος βγάζει περίπου 10,2 εκατομμύρια ευρώ ετησίως), έδωσε στον κόσμο ένα μάθημα φιλότιμου,...

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων