Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Η Ρίτσαρντσον παραδέχθηκε τη χρήση μαριχουάνας και προσωρινά αποβλήθηκε με αποκλεισμό ενός μηνός

Η Αμερικανίδα σπρίντερ Σα΄Κάρι Ρίτσαρντσον, η κορυφαία ίσως σπρίντερ αυτή την εποχή στον παγκόσμιο στίβο, παραδέχτηκε την Παρασκευή ότι ήταν θετική σε μαριχουάνα κατά τα αμερικανικά τράιαλ που έγιναν στα τέλη Ιουνίου, γεγονός που θέτει σε αμφισβήτηση την παρουσία της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο (23 Ιουλίου - 8 Αυγούστου). 

Η Ρίτσαρντσον, που τέθηκε σε προσωρινό αποκλεισμό για ένα μήνα από τις 28 Ιουνίου από τον Αμερικανικό Οργανισμό Αντι-Ντόπινγκ (Usada), μίλησε για «μια οδυνηρή συναισθηματική κατάσταση» αφού έμαθε τον θάνατο της βιολογικής της μητέρας, για να δικαιολογήσει τη λήψη της μαριχουάνας.

«Οι κανόνες είναι σαφείς, αλλά αυτό είναι θλιβερό σε πολλά επίπεδα. Ας ελπίσουμε ότι η αποδοχή της ευθύνης και η απολογία της θα είναι ένα σημαντικό παράδειγμα για όλους μας ότι μπορούμε να ξεπεράσουμε με επιτυχία τις λυπηρές μας αποφάσεις, παρά τις δυσάρεστες συνέπειες για αυτές», είπε ο Διευθύνων Σύμβουλος της USADA Τρέιβις Τίγκαρντ.

 

ΠΗΓΗ : ΑΠΕ

 

 

    

Αθλητικά

Στον ελληνικό «εμφύλιο», ανάμεσα σε Μπόχουμ και Στουτγκάρδη, δεν πανηγύρισε κανείς. Το τελικό 0-0 διατήρησε και τις δύο ομάδες στα χαμηλά στρώματα του βαθμολογικού...
randomness