Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

«Κλειδί το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης»

Αυτό που είδε όλος ο κόσμος το βράδυ της Πέμπτης στο «Μπαλαΐδος» επισήμανε στην ομιλία τους προς τους παίκτες του Παναθηναϊκού ο προπονητής, Αντρέα Στραματσόνι. Ο Ιταλός στάθηκε στην εμφάνιση του «τριφυλλιού» τονίζοντας στους ποδοσφαιριστές: «Η πραγματικότητα είναι ότι στη διάρκεια της αναμέτρησης κάναμε αρκετά καλά πράγματα, η εικόνα μας ήταν πολύ βελτιωμένη και αξίζαμε τη νίκη», είπε και συνέχισε:  
 
«Είχαμε σωστή νοοτροπία, μου άρεσε αυτό. Παίξαμε πολύ επιθετικά, πιέσαμε ψηλά τον αντίπαλό μας και δεν φοβηθήκαμε. Επίσης θα ήθελα να σταθώ στις συνεργασίες των Μπεργκ και Ιμπάρμπο, που προήλθαν από τη δουλειά που κάναμε στη διάρκεια των προπονήσεων».   

Σύμφωνα με τον Στραματσόνι «η ομάδα είχε συνοχή και δεχτήκαμε την πρώτη ευκαιρία στο 85΄ από την Θέλτα που συμμετέχει στο ισπανικό πρωτάθλημα». Αυτό που τον πείραξε, όμως, ήταν η αναποτελεσματικότητα στην τελική φάση: «Πρέπει να βελτιώσουμε τα τελειώματά μας στο επιθετικό τρίτο. Επίσης οφείλουμε να "τελειώνουμε » νωρίτερα τα παιχνίδια και να προσπαθήσουμε να σκοράρουμε όταν μας παρουσιάζονται πολλές ευκαιρίες. Το θετικό είναι ότι δημιουργούμε φάσεις, αλλά παράλληλα θα πρέπει και να σκοράρουμε.»   

Αφού στάθηκε στην κακή τοποθέτηση των αμυντικών στην φάση του πρώτου γκολ της Θέλτα λέγοντας πως «θα μπορούσαν να έχουν καλύτερη τοποθέτηση οι Σάμπα, Κουλιμπαλί και Μολέδο, προκειμένου να έβγαζαν οφσάιντ τον επιθετικό των Ισπανών. Αυτό, όμως, μπορεί να συμβεί από τη στιγμή που αυτά τα παιδιά δεν έχουν παίξει μαζί επαρκές διάστημα», στη συνέχεια εξήγησε τη σημασία που θα έχει για τον Παναθηναϊκό η νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης: «Μπροστά μας έχουμε το πρωτάθλημα, με πολύ λίγο χρόνο στη διάθεσή μας μέχρι το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης. Θεωρώ ότι το ματς αυτό είναι «κλειδί» για τη συνέχεια. Πρέπει να καθαρίσουμε το μυαλό μας και να το αντιμετωπίσουμε με τη μέγιστη σοβαρότητα για να κατακτήσουμε τη νίκη».  


(ΑΠΕ)

 

 

    

Απόψεις

Σε επίπεδα συναγερμού η αιθαλομίχλη στο Καρπενήσι την τελευταία εβδομάδα. Οι καιρικές συνθήκες και οι αυξήσεις στις τιμές του ηλεκτρικό ρεύματος, ανάγκασαν τους πολίτες...
randomness