Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Κόβατς: «Ο Ολυμπιακός έχει πιθανότητες να περάσει στην επόμενη φάση» - Μαρτίνς: «Μπορούσαμε κάτι καλύτερο»

Παίκτες και τεχνική ηγεσία ήταν απογοητευμένοι στον Ολυμπιακό, αφού η μεγάλη προσπάθεια απέναντι στο «μεγαθήριο» Μπάγερν Μονάχου δεν είχε ανταμοιβή, πέραν της ηθικής ικανοποίησης ότι οι «ερυθρόλευκοι» ήταν ανταγωνιστικοί.
«Όπως πάντα, όταν χάνεις δεν μπορείς να είσαι ευχαριστημένος. Όλοι ήταν απογοητευμένοι στα αποδυτήρια. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλύτερη η Μπάγερν. Προηγηθήκαμε, αλλά στη συνέχεια αντέδρασε η Μπάγερν και ήταν καλύτερη», σχολίασε ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου.

Κόβατς: «Ο Ολυμπιακός έχει πιθανότητες να περάσει στην επόμενη φάση»

Δεν τον συγχώρησε

«Στο δεύτερο μέρος μπήκαμε καλύτερα στο γήπεδο, κυνηγήσαμε το παιχνίδι. Είμαστε ικανοποιημένοι από το πόσο παλέψαμε. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο, που μας βοήθησε, θέλαμε να τον ανταμείψουμε και όλοι μαζί είμαστε στεναχωρημένοι με το αποτέλεσμα. Πιστεύουμε ότι θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο», διαβεβαίωσε ο Πορτογάλος τεχνικός.
Άξιζε κάτι καλύτερο η ομάδα του; «Πραγματικά ήμασταν ανταγωνιστικοί, ξεκαθαρίσαμε πριν τι έγινε στα δύο ημίχρονα. Ο αντίπαλος έχει μεγάλη αξία, αλλά αυτό που μένει είναι μια απογοήτευση, μια θλίψη για το αποτέλεσμα (...) Είμαστε λυπημένοι με το αποτέλεσμα, θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι καλύτερο. Οι παίκτες δούλεψαν πολύ καλά στο παιχνίδι. Έτσι πρέπει να συνεχίσουμε».
Παράλληλα, ο Μαρτίνς παραδέχθηκε ότι «τα ατομικά λάθη μάς στοίχισαν. Όταν δέχεσαι γκολ από στημένες φάσεις, όπου είμαστε πολύ δυνατοί - και έχουμε δεχθεί τρία γκολ από στατικές φάσεις έως τώρα - αυτό σημαίνει ότι έγιναν λάθη. Σε αυτό το επίπεδο, δεν πρέπει να γίνονται λάθη. Ήταν ξεκάθαρο ποια είναι τα φαβορί του ομίλου από την αρχή. Κάποια λάθη και κάποια άλλα στοιχεία μας έχουν στερήσει βαθμούς, αλλά θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε για κάτι καλό».
Ερωτηθείς αν η μεγάλη επιβάρυνση παίξει ρόλο την Κυριακή, στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, απάντησε ότι «έχουμε πέντε ημέρες μπροστά μας, έχουμε χρόνο για να επανέλθουμε και να υπάρξει αποκατάσταση. Έχουμε όλο τον χρόνο για να είμαστε έτοιμοι».

ΠΗΓΗ ΑΠΕ