Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Λουκέτο στο τοπικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου με απόφαση της ΕΠΟ λόγω κορονοϊού

Η Ιατρική Επιτροπή της ΕΠΟ ενημέρωσε όλες τις Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων ότι αναστέλλεται, μέχρι νεωτέρας, η διεξαγωγή φιλικών και επίσημων αγώνων τοπικών πρωταθλημάτων.

Στους συλλόγους τοπικών πρωταθλημάτων των νομών που ανήκουν στο Επίπεδο Α (Επιτήρησης/κίτρινο), επιτρέπονται οι ομαδικές προπονήσεις τηρώντας αυστηρά τα υγειονομικά πρωτόκολλα, όπως αυτά περιγράφονται στην επίσημη ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Την αναστολή των τοπικών πρωταθλημάτων και διοργανώσεων, έκανε γνωστή η ΕΠΣ Φθιώτιδας το πρωί της Τρίτης (3/11).

Με μια λιτή ανακοίνωση της ιατρικής επιτροπή της ΕΠΟ, η ΕΠΣΦ γνωστοποίησε πως τουλάχιστον μέχρι νεωτέρας δεν θα διεξαχθεί καμία αναμέτρηση για τις διοργανώσεις που τελούν υπό την αιγίδα της. Παράλληλα, δεν θα διεξαχθούν τα παιχνίδια Κυπέλλου, αρχής γενομένης από αύριο.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Με το παρόν μήνυμα θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι αναστέλλονται όλα τα τοπικά πρωταθλήματα ΕΠΣ ( Επίσημοι και Φιλικοί αγώνες) μέχρι νεωτέρας και επιτρέπονται μόνο προπονήσεις τηρώντας αυστηρά τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα όπως αυτά περιγράφονται στην επίσημη ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

 

 

    

Απόψεις

randomness