Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Μεταγραφικές επιλογές οικονομικού εξορθολογισμού στον ΠΑΟΚ

Oλοκληρώθηκε η μεταγραφική κίνηση στον ΠΑΟΚ με περιορισμένες προοπτικές για την απόκτηση κάποιου ελεύθερου ποδοσφαιριστή στο επόμενο δεκαήμερο. Στόχος της επιτελικής ομάδας που προχώρησε στις μεταγραφικές κινήσεις ήταν αρχικά ο οικονομικός εξορθολογισμός, ώστε να μπορεί η ομάδα να ξεπεράσει προβλήματα από το financial fair play, αλλά και να διατηρήσει την αγωνιστική της αυτοτέλεια.

Στον ΠΑΟΚ βλέπουν τη συνέχεια του πρωταθλήματος ως μία πρόκληση για την αναβάθμιση και αναρρίχηση της ομάδας στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με ταυτόχρονη στόχευση στην πρόκριση στη φάση των «32» του Europa League.

Με στόχευση την πορεία που θα κάνει η ομάδα μέχρι τα Χριστούγεννα θα φανεί πως θα κινηθεί στη συνέχεια η διοίκηση και ο μεγαλομέτοχος για πιθανά... συμπληρώματα στην επόμενη χειμερινή μεταγραφική σεζόν. 

Η πιθανότητα ανανέωσης της συνεργασίας με τον Βραζιλιάνο Μαουρίτσιο δεν εξέλειπε, με την προοπτική πάντως ο παίκτης να συμφωνήσει σε ένα συμβόλαιο αρκετά χαμηλότερο από αυτό που εισέπραττε μέχρι τους προηγούμενους μήνες.

Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής συνεχίζει να προπονείται στη Θεσσαλονίκη μόνος του, αλλά οι πιθανότητες επιστροφής του στην ομάδα παραμένει περιορισμένες.

 

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

 

 

    

Απόψεις

Η Ημέρα Πανελλαδικού Εορτασμού της Εθνικής Αντίστασης που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 25 Νοεμβρίου, ημερομηνία της ανατίναξης της Γέφυρας του Γοργοποτάμου, καθιερώθηκε...

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.