Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

«Οκ» ο Σβάρνας, μαγνητικές για Μπακάκη, Σιμόες

Στους κανονικούς ρυθμούς προπόνησης επέστρεψε ο Στράτος Σβάρνας μετά τον τραυματισμό που τον κράτησε εκτός αγωνιστικής δράσης το τελευταίο 15ήμερο.

Ο διεθνής σέντερ μπακ γυμνάστηκε σήμερα στα Σπάτα που καθαρίστηκαν εσπευσμένα το πρωί από το χιονί και υποδέτηκαν ξανά τους παίκτες της ΑΕΚ μετά από αρκετές ημέρες.

Συγκεκριμένα, η ομάδα είχε αναχωρήσει για τη Λάρισα το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου, όμως η μετάθεση του ματς κατά 24 ώρες και η κακοκαιρία που «κατέβηκε» στην Αττική, είχαν ως αποτέλεσμα να επιστρέψουν οι ποδοσφαιριστές στο προπονητικό κέντρο σήμερα, Τετάρτη. 

Σε αντίθεση με το Σβάρνα, πρόγραμμα αποκατάστασης ακολούθησαν οι άλλοι τρεις τραυματίες, Γεβγκέν Σάκχοφ, Κώστας Γαλανόπουλος, Θεοδόσης Μαχαίρας, ενώ θεραπεία έκανε ο Μιχάλης Μπακάκης ο οποίος το απόγευμα θα υποβληθεί σε απεικονιστικό έλεγχο για τον τραυματισμό που υπέστη στο δικέφαλο στον αγώνα με την ΑΕΛ.

Μαζί του και ο Αντρέ Σιμόες, ο οποίος προπονήθηκε κανονικά, αλλά υπάρχει μια ανησυχία για τις επαναλαμβανόμενες ενοχλήσεις στην ποδοκνημική. Αυτός ήταν, άλλωστε, ο λόγος που δεν ξεκίνησε τη Δευτέρα (15/2) εναντίον της ΑΕΛ, αλλά χρησιμοποιήθηκε ως αλλαγή.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ