Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Oρίζεται εκ νέου ο αγώνας Λαμία-ΑΕΛ

Τον επανορισμό του αγώνα Λαμία-ΑΕΛ της 21ης αγωνιστικής της Super League διέταξε, με απόφασή του, το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο.

Πλέον, η διοργανώτρια Αρχή, Super League, καλείται να ορίσει τη νέα ημερομηνία διεξαγωγής.

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ είχε κάνει ομόφωνα δεκτή την έφεση της ΠΑΕ ΑΕΛ κατά της απόφασης της Επιτροπής Ιδιότητας και Μετεγγραφών της Ομοσπονδίας, που είχε ανακαλέσει τα δελτία των ποδοσφαιριστών που αποκτήθηκαν από τους «βυσσινί» κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Η απόφαση είχε ανακοινωθεί μερικές ώρες πριν ξεκινήσει ο αγώνας πρωταθλήματος Λαμία-ΑΕΛ στη Λαμία, ο οποίος τελικώς δεν διεξήχθη λόγω του θέματος που είχε προκύψει με τα δελτία των Θεσσαλών.

Η ΑΕΛ μετά την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου ζήτησε την Τρίτη 23/2 με υπόμνημα, την απαλλαγή της και τον επανορισμό του αγώνα, αίτημα που έγινε δεκτό.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

Tο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε την παρακάτω απόφαση:

ΠΑΕ ΑΕΛ: «Με την παρούσα μας, σας ενημερώνουμε ότι ορίστηκε ημερομηνία προς συζήτηση ενώπιον του Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ, της από 9-2-2021 Πειθαρχικής δίωξης κατά της ΠΑΕ Α.Ε.Λ., της από 9-2-2021 ενστάσεως της ΠΑΕ Α.Ε.Λ. και της από 12-2-2021 παρεμβάσεως της ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ,  η 23-2-2021, ημέρα Τρίτη και ώρα 13:30, κατά την οποία και καλείστε να παραστείτε»: Απαλλάσσει την εγκαλουμένη από την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση. Διατάσσει τον επανορισμό του αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ - ΠΑΕ ΑΕΛ της 21ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος SUPER LEAGUE 1 Ελλάδα της αγωνιστικής περιόδου 2020 - 2021».

 

 

    

randomness