Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

 

Πανόπουλος: «Ζητάμε από την Ελληνική Πολιτεία και το Κράτος να μας δικάσει»

Έκκληση στον πρωθυπουργό της χώρας, Κυριάκο Μητσοτάκη, να δικαστεί κανονικά η Ξάνθη και να μην τιμωρηθεί χωρίς δίκη όπως τώρα, απηύθυνε με συνέντευξη Τύπου ο μεγαλομέτοχος της Ξάνθης, Χρήστος Πανόπουλος, από την έδρα της ακριτικής ομάδας. «Κάνω έκκληση στον πρωθυπουργό της Ελλάδος, που έχει ωστόσο τόσα θέματα που απασχολούν την χώρα, να σκεφτεί και να πει για ένα λεπτό μόνο, αν η Ξάνθη πρέπει να υποβιβαστεί και να εξαφανιστεί από τον χάρτη. Ομως, αν γίνει αυτό να γίνει περνώντας όμως από κανονικό δικαστήριο.

Αφήνω τον πρωθυπουργό έξω από όλο αυτό και να πω. Δεν είμαι ένοχος. Δεν με ενδιαφέρει να με τιμωρήσουν, αλλά ακόμα έστω και με ένα βαθμό μείον δεν το δέχομαι γιατί δεν είμαι ένοχος και αν δεν μας δικάσουν και το αφήσουν έτσι είναι σχέδιο να μας εξαφανίσουν. Κανένας Ελληνας δεν το θέλει αυτό. Και πιστεύω πως πρέπει να δικαστούμε κανονικά» συμπλήρωσε ο μεγαλομέτοχος της ακριτικής ομάδας.

O κ. Πανόπουλος αναφέρθηκε στον ρόλο της ΕΕΑ λέγοντας: «Ζητάμε από την Ελληνική Πολιτεία και το Κράτος να μας δικάσει. Πριν μας "εκτελέσουν".

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ 

 

 

 

   

Απόψεις

Γράφει ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Λαμβάνοντας υπόψη το πρόσφατο δημοσίευμα της εφημερίδας «Λαμιακός Τύπος» για την «Καλύβα Στεφανή» στην περιοχή...