Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

ΠΑΣ Λαμία: Τέλος ο Άντρονικ - Διάψευση από την ΠΑΕ για Μάρκο Μπλάζιτς

Ένας ακόμη ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Λαμία, αποτελεί παρελθόν από χθες για την ομάδα, αφού ο Ντέιβιντ Άντρονικ όπως ανακοινώθηκε και επίσημα, οι δύο πλευρές έλυσαν κοινή συναινέσει τη συνεργασία τους.

Έτσι, ο Μολδαβός μέσος, ακολούθησε το δρόμο που άνοιξε, η φυγή των Μιχαήλ-Άγγελου Πινιώτη και Ιεβγκέν Μπούντνικ την περασμένη εβδομάδα, αφού και αυτός, δεν βρίσκεται στα πλάνα του Μάκη Χάβου για τη συνέχεια της πολύ δύσκολης σεζόν.

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει, την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή, David Andronic και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ.

 

Διέψευσαν τα σενάρια για Μπλάζιτς οι «κυανόλευκοι»

 

Σε διάψευση των δημοσιευμάτων, αθηναϊκής ιστοσελίδας, που ήθελαν τον Μάρκο Μπλάζτις να θέλει να αποχωρήσει από τον ΠΑΣ Λαμία, προχώρησε και επίσημα χθες, η «κυανόλευκη» ΠΑΕ, τονίζοντας ότι το συγκεκριμένο site που και στο παρελθόν έχει γράψει ψευδείς ειδήσεις για τη φθιωτική ομάδα, ξαναχτύπησε.

Επίσης, οι άνθρωποι της ομάδας, υπογραμμίζουν ότι ό έμπειρος Σέρβος μέσος θα τιμήσει το συμβόλαιό του με τους «κυανόλευκους» και θα παραμείνει στην ομάδα μέχρι και το καλοκαίρι του 2020, αφού δεν υπάρχουν προβλήματα στις σχέσεις των δύο πλευρών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση διάψευσης από την ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία 1964:

«Το γνωστό site του διαδικτύου, που επανειλημμένα κατά το παρελθόν διέσπειρε ψευδείς ειδήσεις σε σχέση με την ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ, ξαναχτύπησε!

Ξεπερνώντας κάθε όριο κακοβουλίας, οι γνωστοί εμμονικοί με την ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ άνθρωποι, που είχαν συνηθίσει μέχρι πρότινος να έχουν λόγο στα πράγματα της ΠΑΕ και οι οποίοι αφ’ ότου απομακρύνθηκαν από αυτήν, παραπληροφορούν συστηματικά μέσω του συγκεκριμένου site με ανύπαρκτα “ζητήματα”, που οι ίδιοι ανακαλύπτουν και τα οποία έχουν ως σκοπό να αποπροσανατολίσουν την ομάδα μας από τους στόχους της και να κλονίσουν τη συνοχή του αθλητικού της τμήματος, ανακάλυψαν πρόβλημα στις σχέσεις της ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ με τον ΜΑRΚO BLAZIC.

Η ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ δηλώνει ότι ο ΜΑRΚO BLAZIC είναι και θα παραμείνει ποδοσφαιριστής της ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ τουλάχιστον μέχρι τον Ιούνιο του 2020, που λήγει το συμβόλαιο του με την ομάδα μας».