Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

  

Στο Καρπενήσι "χτίζεται" ο ΠΑΣ Λαμία της φετινής σεζόν

Στο Καρπενήσι βρίσκεται από το πρωί της Δευτέρας (15/7) ο ΠΑΣ Λαμία, εκεί όπου και θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ενόψει της συμμετοχής του στο πρωτάθλημα της Super League 1 για την αγωνιστική περίοδο 2019-20. 

Οι "κυανόλευκοι" θα παραμείνουν στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας μέχρι τις 27 Ιουλίου, διάστημα στο οποίο ο προπονητής της ομάδας, Μάκης Χάβος και οι συνεργάτες του, θέλουν να "χτίσουν" την ομάδα της νέας περιόδου και να δουλέψουν πολύ με τους παίκτες, πάνω στο πλάνο που έχουν καταρτίσει για την εικόνα που θέλουν να παρουσιάσει η ομάδα τη νέα σεζόν. 

Στο διάστημα παραμονής της στο Καρπενήσι, η φθιωτική ομάδα, θα δώσει και δύο φιλικά κόντρα στην Μικτή Ευρυτανίας στις 21 Ιουλίου και κόντρα στο νεοφώτιστο της κατηγορίας, ΝΠΣ Βόλο στις 26 Ιουλίου, μια μέρα δηλαδή πριν τελειώσει το βασικό στάδιο και επιστρέψει ξανά στη βάση της, στη Λαμία. Υπενθυμίζουμε, ότι την Τετάρτη (24/7), οι "κυανόλευκοι" θα κατέβουν στη φθιωτική πρωτεύουσα για να παίξουν το φιλικό που έχει προγραμματιστεί στο ΔΑΚ Λαμίας κόντρα στην ΑΕΚ.

Η αποστολή που αναχώρησε για το Καρπενήσι απαρτίζεται από τους παρακάτω ποδοσφαιριστές:

Ασίγκμπα, Μπεχαράνο, Ράμος, Ρόμανιτς, Τουράμ, Βάντερσον, Ανάκογλου, Βελλίδης, Δημούτσος, Θεοδωρόπουλος, Καραγιάννης Αλ., Καραμάνος, Κωστίκας, Κατσίκας, Μπουλούλης, Σάλιακας, Σκόνδρας, Τσούκαλος, Βλαχομήτρος, Καραγιάννης Χρ., Κουδουνάς, Ματθαίου, Μητσόπουλος, Νικολόπουλος, Σόμογλου, Κατσέρης.

 

 

Φωτογραφίες

   

Απόψεις

Τη γλώσσα μου έδωσαν ελληνικήτο σπίτι φτωχικό στις αμμουδιές του Ομήρου.Οδυσσέας ΕλύτηςΗ γλώσσα μας είναι γεγονός πως σηκώνει ένα πολύ μεγάλο βάρος, σηκώνει την ίδια την...