Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

«Τέλος» ο Αγγέλου από την ΑΕΚ, ανοίγει ο δρόμος για Δέδα

Η συνεργασία της ΚΑΕ ΑΕΚ με τον Βαγγέλη Αγγέλου ολοκληρώθηκε  με την Ένωση να ενημερώνει τον Έλληνα τεχνικό ότι δεν βρίσκεται στα πλάνα της, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. 

Οι «κιτρινόμαυροι» ευχαρίστησαν τον Αγγέλου για την προσφορά του, ανοίγοντας το δρόμο για την πρόσληψη του Στέφανου Δέδα στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. 

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ: 

«Η εκτίμηση στο πρόσωπο, στην εργατικότητα και την επιστημοσύνη του Βαγγέλη Αγγέλου είναι αδιαμφισβήτητη και διαρκής.

Ο Βαγγέλης Αγγέλου ανέλαβε σε μία επώδυνη περίοδο την Ομάδα μας, σε ασφυκτικά χρονικά πλαίσια, αλλά ενστερνίστηκε τα "θέλω" και τις αξιώσεις του ενδόξου Σωματείου μας, με ευσυνειδησία και μεθοδικότητα. Πρόλαβε και μπόλιασε ξανά τον Οργανισμό με γνώση και αποθέματα καρδιάς, στοιχεία άλλωστε, που συνθέτουν διαχρονικά το ψηφιδωτό του ιδιόμορφου DNA μας και επικαθορίζουν το πεπρωμένο μας.

Η υγιής καθημερινότητα, που ζήσαμε όλοι εμείς στο βραχύβιο πέρασμά του, αλλά και η κατάθεση ψυχής στο παρκέ, που είδε όλος ο φίλαθλος κόσμος, ήτοι στις αναμετρήσεις των play offs με ΠΑΟ, Προμηθέα και ΠΑΟΚ, καταδεικνύουν του λόγου το αληθές, έστω κι αν το αγωνιστικό αποτέλεσμα δεν συμβάδισε τελικά με την αγωνιστικότητα των προπονητών και των παικτών μας, οι οποίοι διεκδίκησαν υπό δυσμενείς συνθήκες (απουσίες, ατυχίες, διαιτησία, κλπ) τα δίκαια.

Η συνεργασία με τον Βαγγέλη Αγγέλου ολοκληρώνεται...

H οικογένεια της AEK BC αισθάνεται την ανάγκη να τον ευχαριστήσει δημόσια για όσα προσέφερε στη "Βασίλισσα".

Του εύχεται κάθε επιτυχία, στον επόμενο σταθμό της καριέρας του, όπως εύχεται και στους συνεργάτες του».

ΠΗΓΗ ΑΠΕ