Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Θερμό επεισόδιο μεταξύ Κόντε και Ανιέλι στο Τορίνο


    Αντόνιο Κόντε και Ανδρέα Ανιέλι «έκλεψαν» την παράσταση μετά το τελικό σφύριγμα, στον επαναληπτικό ημιτελικό του ιταλικού Κυπέλλου, μεταξύ Γιουβέντους-Ίντερ (0-0), που επέτρεψε στην πρωταθλήτρια να προκριθεί στον τελικό (1-2 στο πρώτο ματς). Οι κάμερες έπιασαν τα χείλη του προέδρου της Γιουβέντους, που δεν φορούσε μάσκα, να βρίζει τον προπονητή της Ιντερ, ενώ Παρατίτσι και Νέντβεντ τον αγκάλιασαν για να γιορτάσουν την πρόκριση, ο Ανιέλι ξέφυγε και πήγε προς τον Κόντε, κάνοντάς του φραστική επίθεση. 

    Σύμφωνα με τη Γιουβέντους, όλα ξεκίνησαν στο ημίχρονο, όταν ο Κόντε πρόσβαλε τους ανθρώπους στον πάγκο της ομάδας, κάνοντας άσεμνη χειρονομία (ύψωσε το μεσαίο του δάκτυλο), όπως φαίνεται σε σχετικές φωτογραφίες. Ο Κόντε από τη μεριά του υποστήριξε ότι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα δεχόταν προσβλητικά σχόλια («Νομίζω ότι ο τέταρτος διαιτητής είδε και άκουσε τι συνέβη καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα»). 

    Ετσι κι αλλιώς πρόκειται για ένα ακόμα κεφάλαιο μιας σχέσης (Κόντε και Ανιέλι) που έχει καταστραφεί εδώ και χρόνια, μετά το ειδύλλιο που ξεκίνησε με τον «χρυσό κύκλο» της Γιουβέντους, έχοντας τον προπονητή από το Σαλέντο στο πάγκο της. 

ΠΗΓΗ ΑΠΕ

    

randomness