Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Υπογραφές και ανακοινώσεις από την ΑΕΚ για Πέκχαρτ και Ζουκουλίνι

Σήμερα, Δευτέρα, υπογράφουν και ανακοινώνονται από την ΑΕΚ οι Τόμας Πέκχαρτ και Μπρούνο Ζουκουλίνι.

Οι δύο παίκτες έφτασαν το βράδυ της Κυριακής στην Αθήνα, με τον Πέκχαρτ να «προσγειώνεται» λίγο πριν από τις 11 και τον Ζουκουλίνι να ακολουθεί στη 1:30 μετά τα μεσάνυχτα.

Ο τελευταίος αφίχθη με τη σύντροφό του και αρκετές αποσκευές, κάτι που δείχνει ότι ο δανεισμός του από τη Μάντσεστερ Σίτι είναι «τελειωμένη υπόθεση». Αλλωστε, ήταν έτοιμος να κάνει και δηλώσεις, όμως δεν τον άφησε ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς αφού τύποις η μετακίνησή του δεν έχει ολοκληρωθεί.

Οι προσεχείς ώρες είναι εξαιρετικά κρίσιμες, όπως... ομολόγησε ο Γκας Πογέτ στο ΟΑΚΑ. Η ΑΕΚ δουλεύει ακόμα μία μεταγραφή της τελευταίας στιγμής, για τη θέση που «καιγόταν» ο προπονητής της, δηλαδή έναν περιφερειακό επιθετικό.

Παράλληλα, διεξάγονται οι τελικές επαφές με ενδιαφερόμενους για τις αποχωρήσεις παίκτών. Σίγουρα ο Πογέτ έχει εκτός πλάνων τους Ανάκογλου, Κρισάντους, Φαγέ, όμως δεν αποκλείεται να βρεθεί και κάποιος άλλος στην έξοδο, αφού προτεραιότητα του προπονητή είναι το μικρό και ευέλικτο ρόστερ.

 

ΠΗΓΗ ΑΠΕ

    

Απόψεις

Σε επίπεδα συναγερμού η αιθαλομίχλη στο Καρπενήσι την τελευταία εβδομάδα. Οι καιρικές συνθήκες και οι αυξήσεις στις τιμές του ηλεκτρικό ρεύματος, ανάγκασαν τους πολίτες...
randomness