Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

29χρονη θύμα πατέρα και συζύγου


Ο 70χρονος πατέρας 29χρονης αλλά και ο σύζυγός της 42 ετών, ταυτοποιήθηκαν από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων Θεσσαλονίκης, ως δράστες φρικιαστικής υπόθεσης ασέλγειας σε βάρος της μητέρας, που έπεσε θύμα κακοποίησης, σεξουαλικής εκμετάλλευσης και ασέλγειας, αλλά και των ανήλικων παιδιών της στα οποία ασκήθηκε σωματική βία και υποβλήθηκαν σε χρήση ναρκωτικών.
Η δικογραφία που σχηματίζεται ξεκινά από κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια, εμπορία ανθρώπων, ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών – μεταχείριση ανηλίκου, ενώ θύμα μαζί με την 29χρονη μητέρα και τα παιδιά της, χαρακτηρίζεται και η 39χρονη σήμερα ετεροθαλής αδερφή της.
Ο 70χρονος άντρας, πατέρας 29χρονης σήμερα γυναίκας, κακοποιούσε την κόρη του και την ετεροθαλή αδελφή της όσο αυτές ήταν ανήλικες, με χρήση σωματικής βίας και προβαίνοντας σε ασελγείς πράξεις σύμφωνα με τις Αρχές. Ο 42χρονος, σύζυγος της 29χρονης γυναίκας, ασκούσε σωματική και σεξουαλική βία σε βάρος της, εξαναγκάζοντάς την να εκδίδεται προκειμένου να του αποδίδει χρηματικά ποσά, ενώ ασκούσε σωματική βία και στα δύο ανήλικα τέκνα τους, εξαναγκάζοντάς τα σε κατανάλωση αλκοόλ και ναρκωτικών ουσιών. Όπως έγινε γνωστό, η 29χρονη και τα ανήλικα τέκνα της ζουν σήμερα σε ασφαλές και προστατευμένο περιβάλλον.