Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Αλ. Τσίπρας: Έχω προετοιμαστεί να δώσω τη μάχη για να κερδίσω - Ο ελληνικός λαός δεν έχει πάρει ακόμα την οριστική του απόφαση

Συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ με τη Σία Κοσιώνη και το διευθυντή της «Καθημερινής» Αλέξη Παπαχελά παραχώρησε χθες ο Αλέξης Τσίπρας.
Πέντε ημέρες πριν τις εκλογές ο πρωθυπουργός άνοιξε τα χαρτιά του για την στρατηγική του ΣΥΡΙΖΑ, τις επιδιώξεις του και την θητεία του.
 
«Όλα όσα συνέβησαν στο παρελθόν είναι περασμένα, δεν είναι όμως ξεχασμένα. Μένει να δούμε αν με την παρουσία μου στον Σκάι αποκαθίσταται η κανονικότητα», ανέφερε, μιλώντας ζωντανά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Σκάι, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ο οποίος εξήγησε για την παρουσία του, στον τηλεοπτικό σταθμό, ότι διεκδικεί την προγραμματική αντιπαράθεση. 

«Ο κ. Μητσοτάκης είχε πει στη Βουλή ότι θα προσέλθει σε αντιπαράθεση προγραμματική αλλά δεν τήρησε τον λόγο του», ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας.

«Ορισμένες φορές με πλήγμα στην αξιοπιστία, στο κύρος και στην αντικειμενικότητα, υπερβήκατε τα όρια», επέμεινε πάντως ο πρωθυπουργός για την ανακοίνωση που είχε εκδοθεί από τη διοίκηση του Σκάι μετά την τρομοκρατική επίθεση σε βάρος του σταθμού με την οποία στοχοποιούσε την κυβέρνηση για το γεγονός.


Διαβάστε περισσότερα στην εφημερίδα μας, στο φύλλο της Τετάρτης 3 Ιουλίου.

 

 

   

randomness