Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Αντιπαράθεση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ για τις δράσεις ΕΛΑΣ – Αντιτρομοκρατικής

Οι επιχειρήσεις που πραγματοποίησε το σαββατοκύριακο η ΕΛ.ΑΣ. Βρίσκονται στο επίκεντρο της πολιτικής αντιπαράθεσης μεταξύ της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ. Για «αφωνία» κατηγορεί η ΝΔ τον ΣΥΡΙΖΑ. «Είναι ντροπή αυτή η φθηνή προπαγάνδα τους, όχι απέναντι σε εμάς, αλλά απέναντι στους κόπους της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας», απαντά ο αρμόδιος τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης.
«Η κυβέρνηση πρέπει να χειριστεί τα θέματα τρομοκρατίας χωρίς προπαγάνδιστικούς θεατρινισμούς» αναφέρει ο Γ. Ραγκούσης, καταγγέλοντας πως δηλώσεις για το θέμα αγνοήθηκαν από το ΑΠΕ και την Δημόσια Ραδιοτηλεόραση.
«Ψάξαμε στο site του ΣΥΡΙΖΑ και δεν βρήκαμε τις δηλώσεις που επικαλείται ο κ. Ραγκούσης. Προφανώς τις λογόκριναν κι εκεί. Περιμένουμε την καταδίκη για την επίθεση στο γραφείο της κ. Νίκης Κεραμέως και την τοποθέτησή του για τη γιάφκα στην ΑΣΟΕΕ. Ίσως στις επόμενες ανακοινώσεις ή ποτέ», σχολίασε το Γραφείο Τύπου της ΝΔ την τοποθέτηση του τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γιάννη Ραγκούση.

   

randomness