Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Δ. Τζανακόπουλος: Σαθρό το κατηγορητήριο του πορίσματος εναντίον του Νίκου Παππά

«Φαρσοκωμωδία που θα οδηγήσει σε απαλλακτικό βούλευμα», χαρακτήρισε, ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτής, Δημήτρης Τζανακόπουλος, το πόρισμα που συζητείται στην Ολομέλεια, εναντίον του πρώην υπουργού Νίκου Παππά, για την υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών το 2016.

«Είμαστε πεπεισμένοι ότι το πόρισμα για την άσκηση δίωξης εναντίον του Νίκου Παππά, ήταν, είναι, και θα εξακολουθήσει να είναι, μια παρωδία, μια φάρσα, που εξευτελίζει την κοινοβουλευτική δημοκρατία και αποτελεί ξεχρέωμα γραμματίου της ΝΔ και του ίδιου του κ. Μητσοτάκη, σε εσωκομματικούς φίλους και στο μιντιακό κατεστημένο της χώρας», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Τζανακόπουλος.

Παράλληλα έκανε λόγο για συκοφαντία, λάσπη και σαθρό κατηγορητήριο.

«Με την απόσυρση της κατηγορίας περί δωροληψίας, του πυρήνα δηλαδή του κατηγορητηρίου εναντίον του Νίκου Παπά, μετατρέπεται το βασικό σας μάρτυρα, τον κ. Καλογρίτσα, σε πλήρως αναξιόπιστο μάρτυρα. Θα ζητήσετε έστω μία συγνώμη για τη λάσπη και τη συκοφαντία που ρίξατε στον Νίκο Παππά για την υποτιθέμενη δωροληψία; Θα ζητήσετε συγνώμη τώρα; Γιατί αυτό που έμεινε είναι ένα σαθρό κατηγορητήριο ως φύλλο συκής της ΝΔ» ανέφερε ο κ. Τζανακόπουλος.

 

ΠΗΓΗ : ΑΠΕ
 
 

    

Αθλητικά

Στον ελληνικό «εμφύλιο», ανάμεσα σε Μπόχουμ και Στουτγκάρδη, δεν πανηγύρισε κανείς. Το τελικό 0-0 διατήρησε και τις δύο ομάδες στα χαμηλά στρώματα του βαθμολογικού...
randomness