Έτοιμοι για… όλα στη Νέα Δημοκρατία – Έρχονται ανακοινώσεις για τα ψηφοδέλτια

Η αντίστροφη μέτρηση για την παρουσίαση των πρώτων υποψηφίων που θα συμπεριληφθούν στα ψηφοδέλτια των βουλευτικών εκλογών έχει ήδη αρχίσει, καθώς οι ανακοινώσεις θα γίνουν από τον Κυριάκο Μητσοτάκη στις 10 Ιανουαρίου.

Κατά πληροφορίες μάλιστα, θα πρόκειται για νέα πρόσωπα, τα οποία θα πλαισιώσουν στα ψηφοδέλτια τους νυν βουλευτές – οι οποίοι θα είναι εκ νέου υποψήφιοι – κι έτσι σταδιακά θα κλείσουν οι λίστες σε όλες τις περιφέρειες.

Σχεδόν ταυτόχρονα, θα συνεδριάσει η Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ, για πρώτη φορά με τη νέα της σύνθεση, όπως προέκυψε από το πρόσφατο συνέδριο του κόμματος. Η συνεδρίαση θα σηματοδοτήσει σειρά οργανωτικών αλλαγών στην οδό Πειραιώς, δεδομένου πως από τις γραμματείες ή άλλες θέσεις – κλειδιά θα αποχωρήσουν όσοι θα είναι υποψήφιοι βουλευτές. Μοναδική εξαίρεση θ’ αποτελέσει ο Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος θα παραμείνει στη θέση του γραμματέα του κόμματος.

Βασικός στόχος είναι να προλάβουν στην οδό Πειραιώς ενδεχόμενο αιφνιδιασμό από τον Αλέξη Τσίπρα, σε περίπτωση που αποφασίσει να κυρώσει με διαδικασίες εξπρές τη συμφωνία των Πρεσπών από τη Βουλή, αφού από την ολοκλήρωση της διαδικασίας στην πΓΔΜ έως τις 15 Ιανουαρίου αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για τη διάλυση του κυβερνητικού συνασπισμού, με την αποχώρηση των ΑΝΕΛ. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο επιδιώκουν να είναι έτοιμοι σε όλα τα επίπεδα, ενώ θ’ αναδείξουν το πολιτικό παράδοξο που συνιστά η παραμονή στη θέση του πρωθυπουργού του κ. Τσίπρα, από τη στιγμή που θα έχει αποχωρήσει ο κυβερνητικός του εταίρος

ΠΗΓΗ NEWSIT

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.
randomness