Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Φ. Κουβέλης: Ανάγκη να στηριχθεί ο ΣΥΡΙΖΑ

Την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, για να αποδειχθεί ότι η αριστερά δεν είναι κατάλληλη μόνο για να αντιπολιτεύεται, αλλά και για να κυβερνά με ρεαλισμό και ευθύνη, ζήτησε ο πρώην πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης, μιλώντας στον ραδιοσταθμό ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1.

«Σήμερα είναι αναγκαίο να στηριχθεί ο ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να καταγράψει εκλογική νίκη στις προσεχείς εκλογές. Και η φροντίδα μου δεν είναι άλλη παρά να συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις στην προοδευτική διακυβέρνηση του τόπου και στην έξοδο της χώρας από τον θανάσιμο κύκλο της κρίσης. Το στοίχημα για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι να αποδείξει ότι η αριστερά δεν είναι κατάλληλη μόνο για να αντιπολιτεύεται , αλλά ικανή να κυβερνά με κοινωνική ευαισθησία, με ρεαλισμό, με ευθύνη. Και σε αυτή την υπόθεση οφείλουμε να συμβάλουμε όλοι, βάζοντας κατά μέρους σκοπιμότητες και προσωπικές στρατηγικές», δήλωσε ο Φώτης Κουβέλης.

 

 

ΠΗΓΗ ΑΠΕ

    

Απόψεις

Σε επίπεδα συναγερμού η αιθαλομίχλη στο Καρπενήσι την τελευταία εβδομάδα. Οι καιρικές συνθήκες και οι αυξήσεις στις τιμές του ηλεκτρικό ρεύματος, ανάγκασαν τους πολίτες...
randomness