Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Η Δόμνα, ο Παπαμιμίκος και οι τροχοπέδες της ιδιωτικοποίησης της Εθνικής

Αν και η εβδομάδα μπαίνει με κακοκαιρία και η επικαιρότητα θα είναι γύρω από τα χιόνια είπα να ξεκινήσω με νέες υποψηφιότητες που θα στελεχώσουν τα γαλάζια ψηφοδέλτια.

Μπορεί οι εκλογές να καθυστερούν αλλά των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν, στην Πειραιώς.

Ήδη για το ψηφοδέλτιο της Α’ Θεσσαλονίκης έχει κλειδώσει η Μαρία Σπυράκη που μετακινείται από τις Βρυξέλλες και εσχάτως και ο πρώην γραμματέας της ΝΔ Ανδρέας Παπαμιμίκος.

Νέα πρόσωπα όμως θα υπάρχουν και στα γαλάζια ψηφοδέλτια της Αττικής.

Μεταξύ άλλων η Δόμνα Μιχαηλίδου. Αν και θεωρούνταν κλειδωμένη για την Α Πειραιά φαίνεται να κάνει δεύτερες σκέψεις και σκέφτεται την Α’ Αθηνών.

Βλέπετε στις επόμενες εκλογές μάλλον δεν θα είναι εκ νέου υποψήφια η Φωτεινή Πιπιλή ενώ η Σοφία Νικολάου μέχρι πρότινος γραμματέας Αντιεγκληματικής Πολιτικής θα μετακινηθεί στο ψηφοδέλτιο της Εύβοιας σε αυτό της Α Αθηνών και η υφυπουργός Εργασίας καλοβλέπει την ιδέα να εκτεθεί εκεί.

Μάλιστα οι πληροφορίες λένε ότι γίνονται και πρώτες μετρήσεις.

Καθυστέρηση 

Η στήλη έγραφε τις προάλλες ότι κάποιοι εντός της Εθνικής βάζουν εμπόδια στην ιδιωτικοποίηση της τράπεζας ώστε να κρατήσουν τα προνόμια τους. Πλέον οι φήμες έχουν φουντώσει. Άλλωστε η επικείμενη αλλαγή διοίκησης σημαίνει και αλλαγή ρόλων.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές στο Μέγαρο Μαξίμου έχουν εστιάσει σε δυο πρόσωπα που παίζουν συνεχώς καθυστέρηση. Για να δούμε θα συμμορφωθούν ή θα συνεχίσουν να βάζουν εμπόδια. Τα μηνύματα πάντως έχουν σταλεί.

ΠΗΓΗ 15MINUTES.GR

    

 

Απόψεις

Ο πνευματικός κόσμος της Λαμίας και της Φθιώτιδας, θρηνεί την απώλεια του Ακαδημαϊκού δασκάλου Τριαντάφυλλου Παπαναγιώτου.Ο Τριαντάφυλλος Παπαναγιώτου ήταν δάσκαλος...