Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

«Η κατάσταση γίνεται όλο και χειρότερη» τονίζει ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ 25 για την κυβερνητική πολιτική κατά της πανδημίας

Επικρίσεις κατά της κυβέρνησης για την συνολική αντιμετώπιση του δεύτερου κύματος της πανδημίας και την προσωπική στάση κυβερνητικών στελεχών διατυπώνει με δήλωσή του ο εκπρόσωπος του ΜεΡΑ 25 Μιχάλης Κριθαρίδης.

Ειδικότερα , ο κ. Κριθαρίδης αναφέρει ότι «ο ένας υφυπουργός κοινώνησε τυχαία, ο άλλος -ο καθ' ύλην αρμόδιος κιόλας- φίλησε ράσο και όχι χέρι παπά, την ίδια στιγμή οι πολίτες στοιβάζονται στα μέσα μαζικής μεταφοράς με την αραιή συχνότητα των δρομολογίων, ενώ αλαλούμ επικρατεί για τον αριθμό των υπαρκτών ΜΕΘ». Φυσικά , προσθέτει, για όλα αυτά κατά την Κυβέρνηση ευθύνονται οι πολίτες, ιδίως οι νέοι και οι μετανάστες. Πρόκειται για ατομική ευθύνη ,με την οποία οι κυβερνητικοί χειρισμοί δεν έχουν καμία απολύτως σχέση, τονίζει δηκτικά ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ 25 και υπογραμμίζει ότι:

«Η κατάσταση δυστυχώς όμως γίνεται όλο και χειρότερη, οι πολίτες και το σύστημα υγείας έχουν αφεθεί στο έλεος της πανδημίας και οι επιτελείς του κ. Μητσοτάκη το μόνο που κάνουν μαζί με τον ίδιο και τα φίλα προσκείμενα μέσα τους, είναι να κουνούν εξοργιστικά το δάχτυλο. Ως εδώ όμως πια, η Κυβέρνηση θα αναλάβει επιτέλους τις ευθύνες της;»

 

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

 

 

   

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.