Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Η συμμαχία Σταϊκούρα – Βορίδη και τα νεύρα της Δομνας

Μπορεί κατά την συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου τα φώτα να έπεσαν στην ανακοίνωση του Κυριάκου Μητσοτάκη για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των 60 και άνω αλλά η συζήτηση, όταν έκλεισαν οι κάμερες, είχε και εκπλήξεις.
 
Όταν ο υπουργός Εργασίας Κωστής Χατζηδάκης ζήτησε αύξηση των διευθυντών και των υπαλλήλων του ΕΦΚΑ για να τρέξουν τις εκδόσεις των συντάξεων τότε ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας αντέδρασε και έκανε λόγο για ενιαίο μισθολόγιο σε όλους τους υπαλλήλους του δημοσίου.
 
Μάλιστα στην ίδια γραμμή ήταν και ο αρμόδιος υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης.
 
Ένταση 
 
Απέναντι από το σπίτι της Δόμνας Μιχαηλίδου στο κέντρο της Αθήνας υπάρχει ένα γνωστό εστιατόριο αλλά κάποιες φορές φαίνεται πως η ένταση της μουσικής φέρνει και εντάσεις…
 
Μέσα στην εβδομάδα ένοικοι της πολυκατοικίας στο Κολωνάκι που διαμένει η υφυπουργός Εργασίας κάλεσαν την αστυνομία λόγω ηχορύπανσης από το απέναντι κατάστημα όπως τουλάχιστον καταγγέλλουν οι ίδιοι.
 
Στο σημείο βρέθηκε και η Δόμνα Μιχαηλίδου, που μάλιστα σύμφωνα με τους παρόντες, σήκωσε τους τόνους και ζήτησε να χαμηλώσουν την μουσική από το γνωστό στέκι.
 
Τι απάντησαν οι ιδιοκτήτες; Ότι κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν αλλά η περιοχή έχει καταστήματα εστίασης και είναι αδύνατο να κλείσουν τελείως την μουσική.
ΠΗΓΗ 15MINUTES.GR

    

randomness