Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Η Ζαννέτ Τσίπρα κατά Τσακαλώτου: Οποιος διαφωνεί με τη γραμμή να παραιτηθεί

Σε οικογενειακή υπόθεση εξελίσσεται η εσωκομματική σύγκρουση στον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς η Ζαννέτ Τσίπρα, αδελφή του προέδρου του κόμματος, ανέλαβε να απαντήσει στον Ευκλείδη Τσακαλώτο.


Με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η Ζαννέτ Τσίπρα, που είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, καλεί όποιον δεν συμφωνεί με τη γραμμή του κόμματος να παραιτηθεί από τη θέση ευθύνης που κατέχει.

Προφανώς η ανάρτηση της αδελφής του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ απευθύνεται στον Ευκλείδη Τσακαλώτο, ο οποίος χθες διαφοροποιήθηκε από την επιλογή του προέδρου του κόμματος να αποκαλεί συχνά τον πρωθυπουργό «πολιτικό απατεώνα».
Υπενθυμίζεται ότι παρόμοια προτροπή είχε απευθύνει το καλοκαίρι και ο Παύλος Πολάκης, όταν ορισμένοι εξέφρασαν τη διαφωνία τους αναφορικά με τις αρνητικές θέσεις που εξέφραζε ο ΣΥΡΙΖΑ για τη συμφωνία Ελλάδας - Αιγύπτου για οριοθέτηση της ΑΟΖ.

Η ανάρτηση της Ζαννέτ Τσίπρα


«ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ... ΑΠΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ... ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΟΥ !!! Τ Ε Λ Ο Σ ΚΑΙ ΕΛΕΟΣ !!!!», σημειώνει η Ζανέτ Τσίπρα.

ΠΗΓΗ: iefimerida.gr