Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

«Καρφιά» Κωνσταντοπούλου κατά ΣΥΡΙΖΑ και Πολάκη: “Αν ήταν υπουργός Υγείας θα είχαμε πεθάνει όλοι”!

• Καταπέλτης για ΣΥΡΙΖΑ, Τσίπρα και Πολάκη, η πρώην πρόεδρος της Βουλής και επικεφαλής του κόμματος “Πλεύση Ελευθερίας” Ζωή Κωνσταντοπούλου στη συνέντευξη που έδωσε χθες στο ραδιόφωνο Παραπολιτικά 90,1. “Ο Παύλος Πολάκης είναι αντιπροσωπευτική περίπτωση εκείνων που αποτελούν και συγκροτούν το σημερινό ΣΥΡΙΖΑ” ανέφερε η Ζωή Κωνσταντοπούλου τονίζοντας πως η περίπτωση του είναι γραφική και ακραία και πως “αν ήταν υπουργός Υγείας θα είχαμε πεθάνε όλοι”.

Η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο κύριος Πολάκης είναι αντιπροσωπευτική περίπτωση των ανθρώπων που σήμερα συναποτελούν και συγκροτούν το ΣΥΡΙΖΑ. Είναι βέβαιο και αντιλαμβανόμαστε όλοι ότι εάν σήμερα ήταν Υπουργός Υγείας θα είχαμε πεθάνει ίσως όλοι.

Είναι βέβαιο ότι πρόκειται περί ανθρώπου που ακόμα και την ώρα που άνθρωποι χαροπάλευαν -είδαμε και τότε στο Μάτι - δεν δίστασε να στήσει επικοινωνιακή συνέντευξη Τύπου για να αποσιωπήσει τις ευθύνες. Δεν πρόκειται για μία περίπτωση γραφική ή ακραία. Είναι μία περίπτωση αντιπροσωπευτική, για αυτό ακριβώς είναι στη θέση που είναι, λέει αυτά που λέει, κάνει αυτά που κάνει, με την πλήρη όχι απλώς ανοχή αλλά με την πλήρη συνενοχή και του κυρίου Τσίπρα και των μελών του ΣΥΡΙΖΑ».

Για την επέτειο του Πολυτεχνείου και το θέμα που δημιουργήθηκε σχετικά με τις πορείες, η κ. Κωνσταντοπούλου καταφέρθηκε εναντίον ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, και Μέρα25 λέγοντας: «Για μένα είναι πραγματικά προκλητικό στο όνομα των αγώνων και της Θυσίας των ανθρώπων που αντιστάθηκαν στη Χούντα, κάποια κόμματα όπως το Μερα25, το ΚΚΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ, να προσκαλούν τους συμπολίτες μας να αγνοήσουν τα μέτρα προστασίας υγείας και της ζωής όλων μας προκειμένου να συμμετάσχουν σε πορείες και επετειακές εκδηλώσεις εν μέσω lockdown και κυρίως εν μέσω πανδημίας.

Είναι όχι απλώς προκλητικό, είναι εγκληματικό αυτά τα κόμματα να παριστάνουν ότι έτσι αγωνίζονται και ουσιαστικά να υποδεικνύουν τέτοια προκλητική αδιαφορία για την ανθρώπινη ζωή».

Και συμπλήρωσε: «Όσο για το γεγονός ότι χρειάστηκε για τα μάτια του κόσμου, να γίνει μία κίνηση δήθεν πειθαρχικής προσκλήσεως, θα μου επιτρέψετε να πω πως είναι μία εντελώς προσχηματική ενέργεια πού όμως δείχνει ότι συνειδητά επιλέγουν και αυτήν την προσωπικότητα και αυτές τις παρεμβάσεις, σε αυτούς τους καιρούς.

Άλλωστε ποια η διαφορά της επιδείξης Πολάκη ο οποίος και χειρουργεί και σε γεύματα πηγαίνει χωρίς μέτρα προστασίας και μπαίνει στα νοσοκομεία χωρίς μάσκα κτλ, από το ότι διεκδικούσαν οι του ΣΥΡΙΖΑ να μαζευτεί κόσμος. Χωρίς καμία εγγύηση μέτρων για να κάνει πορεία για το Πολυτεχνείο τιμώντας υποτίθεται κατά αυτό τον τρόπο τους αγωνιστές και τους νεκρούς του Πολυτεχνείου».

Η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι έχει καταπατήσει το Σύνταγμα με τον πιο ακραίο τρόπο κάτι που, όπως φαίνεται, υποστηρίζουν ΚΚΕ και ΜΕΡΑ 25 και μίλησε για προσπάθεια αποπροσανατολισμού και πολιτικής κεφαλαιοποίησης κάποιων ώστε να θολώσουν το μήνυμα του Πολυτεχνείου.

Αβυσσαλέο το μένος της πρώην προέδρου για τα συντρόφια της ...

Ο “Ρεπόρτερ”

    

Απόψεις