Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Μ. Τζούφη: Ο ΑΝΤ1 δεν παρουσίασε όλη τη δήλωσή μου για το τραγικό συμβάν

Στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 δεν παρουσιάστηκε ολόκληρη η δήλωσή μου, με αποτέλεσμα να διαστρεβλωθούν οι δηλώσεις της για το δυστύχημα στην Αθηνών- Λαμίας, αναφέρει σε δήλωσή της στα κοινωνικά δίκτυα η βουλευτής Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ, Μερόπη Τζούφη.
 
«Στο σημερινό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 για το τραγικό συμβάν που συγκλόνισε το πανελλήνιο, δεν παρουσιάστηκε ολόκληρη η δήλωση μου, δημιουργώντας λάθος εντυπώσεις για την ουσία της.

Στο δεύτερο μέρος, το οποίο δεν προβλήθηκε εξηγούσα πως το τραγικό γεγονός θα μπορούσε να γίνει υπό οποιεσδήποτε συνθήκες και χωρίς ταξικά χαρακτηριστικά και για αυτό απαιτείται ριζική αλλαγή της οδηγικής συμπεριφοράς με στοχευμένες παρεμβάσεις από την σχολική ηλικία. Προφανώς σε τέτοιες ανθρώπινες τραγωδίες δε χρειάζονται περεταίρω συζητήσεις, αλλά μόνο τα ειλικρινά μας συλλυπητήρια», αναφέρει σε ανάρτησή της στο facebook η κ. Τζούφη.

 

(ΑΠΕ)

 

 

 

    

Απόψεις

Σε επίπεδα συναγερμού η αιθαλομίχλη στο Καρπενήσι την τελευταία εβδομάδα. Οι καιρικές συνθήκες και οι αυξήσεις στις τιμές του ηλεκτρικό ρεύματος, ανάγκασαν τους πολίτες...
randomness