Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Νέες αποκαλύψεις και ανατροπή στην κατηγορία για τον ψευτογιατρό


Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την δράση του ψευτογιατρού που φαίρεται να εκμεταλλευόταν ανθρώπους με σοβαρές ασθένειες τάζοντάς τους απόλυτη ίαση.
Καθημερινά η ΕΛ.ΑΣ. παίρνει καταθέσεις από τουλάχιστον πέντε άτομα ενώ έχει λάβει περισσότερες από 50 νέες καταγγελίες.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι νέες καταγγελίες φουσκώνουν τον λογαριασμό από τις απάτες του κατά τουλάχιστον 100.000 ευρώ κατί που θα αλλάξει η πλημμεληματικού χαρακτήρα κατηγορία για απάτη αναμένεται να μετατραπεί σε κακούργημα. Μετατροπή της κατηγορίας θα υπάρξει για συνέργεια σε κακούργημα και για τους τρεις γιατρούς που φέρονται να συνεργάστηκαν με τον 47χρονο. Ο Ανακριτής έχει δώσει εντολή στο αρμόδιο Τμήμα της Ασφάλειας Αττικής να συνεχίσει την έρευνα. Έτσι, αναμένεται να σχηματιστεί συμπληρωματική δικογραφία.
Ο «ψευτογιατρός» υπενθυμίζεται ότι κρίθηκε προφυλακιστέος. Ενώπιον του Ανακριτή δήλωσε «εμπειρικός βοτανολόγος». Παραδέχτηκε ότι δεν είναι γιατρός, ενώ δεν παραδέχτηκε ότι ευθύνεται για το θάνατο τριών ανθρώπων.

   

Αθλητικά

Σε επίδειξη δύναμης του Λιούις Χάμιλτον εξελίχθηκε ο τέταρτος φετινός αγώνας της Φόρμουλα Ένα, που έγινε σήμερα (2/8) στην πίστα του Σίλβερστοουν. Ο Βρετανός παγκόσμιος...
randomness