Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Νέο δυστύχημα με τρένο σε αφύλακτη διάβαση στο κέντρο της Αθήνας

Δεύτερο σιδηροδρομικό δυστύχημα σε διάστημα λίγων ημερών σε αφύλακτη σιδηροδρομική διάβαση στο κέντρο της Αθήνας συνέβη το μεσημέρι της Παρασκευής.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στην οδό Κωνσταντινουπόλεως στη συμβολή της με την Καβάλας και σε ελάχιστη απόσταση από το σημείο, στο οποίο πριν λίγες ημέρες είχε χάσει τη ζωή της με τον ίδιο τρόπο μία 35χρονη νηπιαγωγός, το θύμα της νέας σιδηροδρομικής τραγωδίας, ένας άνδρας επιχείρησε να διασχίσει τις γραμμές, αλλά παρασύρθηκε από διερχόμενη αμαξοστοιχία. Αυτή τη στιγμή γίνονται προσπάθειες απεγκλωβισμού του θύματος με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι είναι νεκρός.

Υπενθυμίζεται ότι στις αρχές της εβδομάδας, την περασμένη Τρίτη, πάλι στην οδό Κωνσταντινουπόλεως η 35χρονη νηπιαγωγός είχε προσπαθήσει να διασχίσει τις γραμμές λίγο μετά τις 6 το απόγευμα, αλλά παρασύρθηκε από διερχόμενη αμαξοστοιχία. Η κοπέλα ανασύρθηκε έχοντας τις αισθήσεις της, αλλά παρά τις προσπάθειες των γιατρών, δεν κατάφερε τελικά να κρατηθεί στη ζωή.

Στο σημείο του αδυστυχήματος υπάρχει αυτή τη στιγμή διακοπή ρεύματος στον Προαστιακό Σιδηρόδρομο Αθηνών στο τμήμα Πειραιάς - Λυκότρυπα και αναμένονται σημαντικές καθυστερήσεις στη σιδηροδρομική κυκλοφορία, όπως μεταδίδουν πηγές της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.


Ατύχημα και στα Τρίκαλα

 

Στο μεταξύ ατύχημα συνέβη σήμερα Παρασκευή και στην περιοχή των Τρικάλων, όταν σύμφωνα με ενημέρωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ΙΧ παραβίασε διάβαση στην περιοχή με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του οδηγού από τη διερχόμενη αμαξοστοιχία 1882 (Καλαμπάκα - Παλαιοφάρσαλος).

 

Πηγή: ethnos.gr