Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Π. Χρηστίδης: Η προοδευτική διακυβέρνηση αφορά τους πολίτες κι όχι κόμματα και αξιώματα

«Η πολιτική αυτονομία του Κινήματος Αλλαγής είναι δεδομένη και με απόφαση πολλών συνεδρίων του Κινήματος, των χιλιάδων μελών του, της κοινοβουλευτικής ομάδας για πρωταγωνιστική προοπτική, που εφαρμόζεται με συνέπεια και παρά τις προσωπικές επιθέσεις στη Φώφη Γεννηματά διαρκώς την τελευταία πενταετία», ανέφερε ο Παύλος Χρηστίδης, εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ, σε συνέντευξή του στον ιστότοπο reader.gr. «Όλα τα υπόλοιπα, είναι ανοησίες», τόνισε.

Ο κ. Χρηστίδης υποστήριξε πως «η παράταξή μας πρέπει να μεγαλώσει, να γίνει πρωταγωνιστής και γι' αυτό χρειάζεται διεύρυνση και προς το κέντρο και προς τα αριστερά. Η προοδευτική διακυβέρνηση αφορά πολίτες, όχι κόμματα και αξιώματα».

Εξήγησε πώς εννοεί το Κίνημα Αλλαγής τα περί προοδευτικής διακυβέρνησης υπογραμμίζοντας: «Έχει ως απαράβατη προϋπόθεση την αλλαγή των πολιτικών συσχετισμών που διαμόρφωσε η οικονομική και κοινωνική κρίση τη δεκαετία που πέρασε. Η ανατροπή αυτού του αδιέξοδου σκηνικού, είναι στο χέρι του λαού στις επόμενες εκλογές και δική μας ευθύνη είναι να τον πείσουμε για την αναγκαιότητα για αυτό».

ΠΗΓΗ ΑΠΕ

    

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.