Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

 

Π. Καμμένος: Ο Κοτζιάς είναι ο Πήλιος Γούσης της Μακεδονίας

Αποκαλύψεις προαναγγέλλει ο Πάνος Καμμένος απαντώντας σε δηλώσεις του Νίκου Κοτζιά ο οποίος υποστήριξε πως ο πρώην υπουργός Άμυνας γνώριζε για τη συμφωνία Αθήνας – Σκοπίων και μάλιστα είχε συμφωνήσει με αυτή.

«Βρήκε ευκαιρία ο προδότης της Μακεδονίας, ο Πήλιος Γούσης που προσφέρει συνεκμετάλλευση του Αιγαίου, να μου επιτεθεί ενώ αναρρώνω. Μόλις με τη βοήθεια του Θεού επανέλθω θα αποκαλύψω σε όλο τον Ελληνικό λαό τα βαριά του εγκλήματα που θα τον οδηγήσουν στα δεσμά» έγραψε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ στο λογαριασμό του στο twitter.

Μιλώντας στη Real News ο Νίκος Κοτζιάς είχε υποστηρίξει πως ο Πάνος Καμμένος «όλα τα ήξερε. Είχε ψηφίσει τις προγραμματικές της κυβέρνησης Τσίπρα που ήδη τον Ιανουάριο του 2015 έθεταν ως στόχο την υλοποίηση μιας πολιτικής σύνθετης ονομασίας. Το ίδιο είχε κάνει και ως υφυπουργός των κυβερνήσεων Καραμανλή. Επιπλέον είχε συμφωνήσει εξαρχής να ξεκινήσει η  διαπραγμάτευση με στόχο να κλείσει το θέμα. Γνώριζε, δε, ότι αυτή η συμφωνία είχε χρονοδιαγράμματα».

Αναφορικά με την υπόθεση για τις βίζες, ο Νίκος Κοτζιάς υποστήριξε πως «στο ΥΠΕΞ αποκάλυψα δεκάδες σκάνδαλα και για βίζες. Όλα τα έστειλα στα δικαστήρια και υπάρχουν σήμερα σημαντικές αποφάσεις τους, ακόμα και φυλάκιση (πρώην πια) υπαλλήλων του υπουργείου. Όλα τα άλλα που λέει είναι εκ του πονηρού και θα αποδειχθούν πανηγυρικά ως ψεύδη στα δικαστήρια. Μόνοι μας ποτέ δεν κουβεντιάσαμε τέτοια θέματα».

 

 

   

Απόψεις

Ο ποδοσφαιριστής Μανέ, ο αστέρας της Λίβερπουλ από τη Σενεγάλη (ο οποίος βγάζει περίπου 10,2 εκατομμύρια ευρώ ετησίως), έδωσε στον κόσμο ένα μάθημα φιλότιμου,...
randomness