Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Π. Κουρουμπλής: «Η χώρα χρειάζεται πολιτική σταθερότητα, την οποία έχει εξασφαλίσει η σημερινή κυβέρνηση»

Για «ανωριμότητα» και «έλλειμμα ευθύνης» στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών και για το αίτημά της για πρόωρες εκλογές κατηγορεί τη Νέα Δημοκρατία, ο υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Παναγιώτης Κουρουμπλής.

«Δεν είμαι υπέρ της διαδικασίας του λόχου σε ένα κόμμα. Αλλά νομίζω ότι η ΝΔ βιάστηκε, και ειδικά με τη στάση της όσον αφορά στη σύσταση του Εθνικού Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου και τώρα πληρώνει τα επίχειρα. Τι θα κάνει; Θα ακυρώσει τις άδειες; Γενικά η στάση τους δείχνει ανωριμότητα», τόνισε ο υπουργός σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο».

Σημείωσε ότι ο κ. Μητσοτάκης ζήτησε εκλογές ένα μήνα μετά την εκλογή του στην ηγεσία της ΝΔ και αναρωτήθηκε: «Πότε πρόλαβε η ΝΔ και ετοίμασε το πρόγραμμα για να αντιμετωπίσει τα προβλήματα και να επανέλθει στην εξουσία; Αυτό δείχνει έλλειμμα ευθύνης».

Χαρακτήρισε τραγική την καταγραφή των κληροδοτημάτων, αναφέροντας ότι μόνο το 10% των 6.000 στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος είναι καταγεγραμμένο. «Όλα αυτά είναι καταπατημένα και τα εκμεταλλεύονται διάφορες ομάδες. Αυτό το κράτος μάς παρέδωσαν. Τόσο πολύ ετοιμάστηκαν που θα έρθουν να το αλλάξουν;», συμπλήρωσε.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η χώρα χρειάζεται πολιτική σταθερότητα, την οποία «έχει εξασφαλίσει η σημερινή κυβέρνηση».

 

Πηγή: ΑΠΕ

    

Απόψεις

Σε επίπεδα συναγερμού η αιθαλομίχλη στο Καρπενήσι την τελευταία εβδομάδα. Οι καιρικές συνθήκες και οι αυξήσεις στις τιμές του ηλεκτρικό ρεύματος, ανάγκασαν τους πολίτες...

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.