Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

 

Πάνω από 40 μετανάστες βρέθηκαν στοιβαγμένοι σε φορτηγό ψυγείο

Συνελήφθη ένας Γεωργιανός διακινητής στην Εγνατία Οδό καθώς μετέφερε σε φορτηγό ψυγείο 41 παράτυπους μετανάστες, στην πλειοψηφία τους από το Αφγανιστάν.

Μπλόκο της Αστυνομίας αντιλήφθηκε το φορτηγό και έγινε σήμα στάσης στον οδηγό για να πραγματοποιηθεί έλεγχος επί της Εγνατίας Οδού μεταξύ Ξάνθης και Κομοτηνής στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη.

Κατά τον έλεγχο οι αστυνομικοί εντόπισαν 41 παράτυπους μετανάστες στην πλειοψηφία τους από το Αφγανιστάν, κρυμμένους στο ψυγείο, που βέβαια δεν ήταν σε λειτουργία και αμέσως ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη ο διακινητής.

Οδηγός και μετανάστες έχουν οδηγηθεί στην Αστυνομική Διεύθυνση της Ξάνθης για καταγραφή, ταυτοποίηση και για σχηματισμό δικογραφίας σε βάρος του διακινητή που κατά πάσα πιθανότητα παρέλαβε και μετέφερε τους μετανάστες από τα ελληνοτουρκικά σύνορα με προορισμό την ενδοχώρα.

Ορισμένοι από τους παράτυπους μετανάστες ζήτησαν να μεταφερθούν σε νοσοκομείο για εξετάσεις κάτι που έγινε δεκτό και περισσότερο για προληπτικούς λόγους.

 

ΠΗΓΗ NEWS247.GR

   

Απόψεις

Το Παζάρι, ανήκει στο ανατολίτικο παρελθόν. Οι σύγχρονες Πόλεις δεν χαρακτηρίζονται από εμπορικές δραστηριότητες τούρκικης και ανατολίτικης αισθητικής με τσαντίρια,...

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων

randomness