Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Πάτρα: Μετά τα λουλούδια, έστειλε εξώδικο στους γιατρούς που τον έσωσαν!

Συνέβη και αυτό στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών!

Ασθενής με κορωναϊό σώθηκε και στη συνέχεια έστειλε εξώδικο σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Ο 50χρονος άνδρας – ο οποίος δεν είχε εμβολιαστεί- και ήταν εργαζόμενος στο νοσηλευτικό ίδρυμα νόσησε τον περασμένο Φεβρουάριο. Διασωληνώθηκε αμέσως καθώς η κατάσταση της υγείας του ήταν κρίσιμη. Χρειάστηκε τρείς ολόκληρους μήνες νοσηλείας και στην συνέχεια κρίθηκε αναγκαίο να υποβληθεί σε τραχειοτομή προκειμένου να κρατηθεί στη ζωή.

Πήρε εξιτήριο τον Ιούνιο και για να ευχαριστήσει μάλιστα τους θεράποντες γιατρούς τους έστελνε λουλούδια ως ένδειξη ευγνωμοσύνης.

Σε επικοινωνία που είχε η ΕΡΤ Πάτρας με τον Καθηγητή Καρδιολογίας – Διευθυντή της Καρδιολογικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου, Περικλή Νταβλούρο  δήλωσε πως «…μολονότι δεν θέλει να κάνει αναφορά στο συγκεκριμένο περιστατικό το θετικό με τις πολλές μηνύσεις που γίνονται το τελευταίο διάστημα είναι ότι θα απευαισθητοποιηθούν οι Εισαγγελικές Αρχές και δεν θα γίνουμε Αμερική. Στην οποία Αμερική όταν κάποιος άρρωστος παίρνει εξιτήριο υπάρχει και ένας δικηγόρος που του λέει «να δούμε πόσα θα πάρουμε από τους γιατρούς».

Να αναφέρουμε πως και η σύζυγός του εργάζεται στο νοσοκομείο.

Όπως είναι φυσικό το γεγονός έχει προκαλέσει σοβαρές αντιδράσεις ανάμεσα στο προσωπικό του νοσοκομείου.

Για το περιστατικό αναμένεται ανακοίνωση από τη Διοίκηση του Νοσοκομείου.

 

ΠΗΓΗ : hellasjournal

 

 

    

Απόψεις

Τι σχέση μπορεί να έχει ο θάνατος ενός ρομά που έπεσε νεκρός από πυρά αστυνομικών στο Πέραμα με την ελληνογαλλική συμφωνία και την πιθανότητα να αναγκαστούμε να...
randomness