Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

 

Πάτρα: Νεκρός άνδρας σε πυροβολισμούς στο Νέο Σούλι - Συνελήφθη ο γείτονάς του

Νεκρός μετά από επεισόδιο με γείτονά του -με τον οποίον είχαν χρόνια προσωπικές διαφορές- έπεσε τα ξημερώματα της Δευτέρας ένας νεαρός άνδρας στο Νέο Σούλι της Πάτρας

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας είχε μεταβεί στο κατάστημα που διατηρούσε ο «αντίδικός» του και πυροβόλησε για εκφοβισμό. Οι δύο άνδρες διαπληκτίστηκαν, ο πρώτος απομακρύνθηκε για λίγο αλλά επέστρεψε. Τότε, άρχισε πάλι ο τσακωμός και έπεσε και άλλος πυροβολισμός, σύμφωνα με το δημοσίευμα του dete.gr.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία, ο άνδρας που κρατούσε το όπλο έπεσε νεκρός. Η αστυνομία διερευνά την υπόθεση.

Ο συλληφθείς καταστηματάρχης μέχρι τώρα δηλώνει πως δεν τον χτύπησε.

Το θύμα διέμενε στην περιοχή, πολύ κοντά στο συνεργείο αυτοκινήτων, που διατηρούσε ο φερόμενος ως δράστης, σε ένα μικρό παλιό σπίτι που θύμιζε παράγκα.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από μερικούς μήνες στο συνεργείο αυτοκινήτων του καταστηματάρχη που αυτή την ώρα ανακρίνεται, είχε εκδηλωθεί πυρκαγιά. Και είχαν καεί κάποια αυτοκίνητα. Τότε είχαν γίνει καταγγελίες για εμπρησμό και ο ιδιοκτήτης είχε υποδείξει στις Αρχές το θύμα, ως ύποπτο.

 

   

Απόψεις

Το Παζάρι, ανήκει στο ανατολίτικο παρελθόν. Οι σύγχρονες Πόλεις δεν χαρακτηρίζονται από εμπορικές δραστηριότητες τούρκικης και ανατολίτικης αισθητικής με τσαντίρια,...
randomness