Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

«Προχειρότητα, άγνοια και ανεύθυνη παροχολογία»

Με τίτλο «ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΗΣ...» ο ΣΕΓΑΣ εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία επιτίθεται στην αντιπολιτευόμενη κίνηση «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ», που φιλοδοξεί να διαδραματίσει ένα  ρόλο στα διοικητικά του ΣΕΓΑΣ.

Ο ΣΕΓΑΣ κατηγορεί την «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ», για «επίδειξη ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΑΣ, ΑΓΝΟΙΑΣ και εύκολης αλλά ανεύθυνης ΠΑΡΟΧΟΛΟΓΙΑΣ», με αφορμή την χθεσινή ανακοίνωση της κίνησης, σχετικά με την εξαγγελία της για επιχορήγηση 800.000,00 € στα Σωματεία και την προ ημερών υπόσχεση για 50 συμβόλαια προπονητών αξίας 5.000 ευρώ.

«Τι να πρωτοσχολιάσει κανείς; Το γεγονός ότι αυτοί που φιλοδοξούν να αναλάβουν τις τύχες του Στίβου και του ΣΕΓΑΣ, έχουν παντελή άγνοια των οικονομικών δεδομένων της Ομοσπονδίας ή το γεγονός ότι ο τρόπος που απευθύνονται στα Σωματεία μας θυμίζουν πρακτικές «ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΩΝ» και μας γυρίζουν πολλά χρόνια πίσω;» αναφέρει η ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ.
Και προσθέτει: «Μία πρόχειρη ματιά, να έκαναν τον κόπο, να έριχναν στα οικονομικά στοιχεία του ΣΕΓΑΣ, θα έβλεπαν ότι ο ΣΕΓΑΣ διέθεσε την περασμένη χρονιά 800.000,00 € στους προπονητές των Σωματείων και της περιφέρειας γενικότερα και άλλες 300.000,00 € περίπου σε Ομοσπονδιακούς Προπονητές. Και είναι η μοναδική Ομοσπονδία στη Χώρα, που υλοποιεί ένα τόσο εκτεταμένο πρόγραμμα ενίσχυσης των προπονητών με αντικειμενικά κριτήρια και μέσα από τα Σωματεία, ενισχύοντας και συμβάλλοντας στις δαπάνες του προπονητικού έργου.
Έρχεται τώρα η λεγόμενη «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» να μοιράσει ψίχουλα στους προπονητές. 
Με ποια κριτήρια;
Γιατί μόνο σε 50;
Γιατί θα πάρουν όλοι τα ίδια χρήματα;».

 

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

 

 

    

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.
randomness