Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Σακελλαροπούλου για Πολυτεχνείο: "Προέχει το εθνικό συμφέρον και η διατήρηση της κοινωνικής συνοχής"

Συνάντηση της Προέδρου της Δημοκρατίας με αντιπροσωπεία βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, του ΚΚΕ και του ΜέΡΑ25 καθώς και εκπρόσωπο του ΣΦΕΑ για την απαγόρευση των συγκεντρώσεων την επέτειο του Πολυτεχνείου. Ποιο μήνυμα έστειλε

«Στις κρίσιμες ώρες που διέρχεται η χώρα προέχει το εθνικό συμφέρον, η αλληλεγγύη και η διατήρηση της κοινωνικής συνοχής» δήλωσε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου μετά τη συνάντησή της με αντιπροσωπεία βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, του ΚΚΕ, του ΜέΡΑ25, καθώς και του Συνδέσμου Φυλακισθέντων και Εξορισθέντων Αντιστασιακών (ΣΦΕΑ), οι οποίοι της επέδωσαν ψήφισμα με αντικείμενο την απαγόρευση των δημόσιων συναθροίσεων.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας κάλεσε τις πολιτικές δυνάμεις να επιδείξουν πνεύμα συνεννόησης, τονίζοντας ότι «είναι καθήκον όλων και ελάχιστο χρέος στη μνήμη των αγωνιστών του Πολυτεχνείου».

Αναφορικά με την απαγόρευση των δημοσίων συναθροίσεων, η κ. Σακελλαροπούλου επισήμανε ότι για την κρίση της νομιμότητας της απόφασης αυτής αρμόδιες είναι οιδικαστικές αρχές, ενώπιον των οποίων το ζήτημα εκκρεμεί».

ΠΗΓΗ NEWS247.GR

    

Απόψεις

randomness