Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Σε εκλογική ετοιμότητα ο κομματικός μηχανισμός της ΝΔ – Τα νέα σενάρια για κάλπες

Σε κατάσταση εκλογικής ετοιμότητας τίθεται ο κομματικός μηχανισμός της Νέας Δημοκρατίας, ενώ παράλληλα έχει ζητηθεί από τους πολιτευτές που περιλαμβάνονταν στα τελευταία ψηφοδέλτια να απαντήσουν αν επιθυμούν να είναι πάλι υποψήφιοι.

Με μια σειρά πρωτοβουλιών, ο Γενικός Διευθυντής του κόμματος, Γιάννης Μπρατάκος, επιχειρεί να ενεργοποιήσει τις Νομαρχιακές Οργανώσεις.

Ανεξαρτήτως του χρόνου που θα γίνουν οι εκλογές, θέτει το κόμμα σε ετοιμότητα γιατί κανείς δεν μπορεί να κάνει ασφαλείς προβλέψεις.

Η κινητικότητα που επιχειρείται να αναπτυχθεί στις κομματικές οργανώσεις σε συνδυασμό με το ξεκαθάρισμα των πολιτευτών που θα είναι ξανά υποψήφιοι, αλλά και η οριστικοποίηση των εκλογικών περιφερειών που θα είναι υποψήφιοι κορυφαίοι υπουργοί όπως ο Κυριάκος Πιερρακάκης, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και ο Γ. Γεραπετρίτης, αναζωπυρώνουν τα σενάρια για προσφυγή στις κάλπες το κρίσιμο διάστημα από τον Μάιο έως τον Οκτώβριο.

Παρά τις διαβεβαιώσεις του πρωθυπουργού ότι θα εξαντλήσει την τετραετία, είναι σίγουρο ότι θα στήσει κάλπες όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες.

Σε κατάσταση εκλογικής ετοιμότητας τίθεται και ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος ολοκληρώνει τις επόμενες ημέρες το πρόγραμμα δίνοντας έμφαση στην προστασία των μικρομεσαίων επιχειρηματιών και επαγγελματιών.

ΠΗΓΗ 15MINUTES

    

randomness