Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Στη Θεσσαλονίκη σήμερα ο Μ. Χρυσοχοΐδης -Σύσκεψη για μέτρα και ελέγχους στο αστυνομικό μέγαρο

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το πρωί σήμερα ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, για να λάβει μέρος σε σύσκεψη στο Αστυνομικό Μέγαρο για την εξέλιξη της πανδημίας, τα μέτρα προστασίας και τις επιχειρήσεις κατά του συγχρωτισμού.

 

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης θα αναφερθεί και στην υπηρεσία «Δράση» για τη μείωση της παραβατικότητας. Πρόκειται για μία ομάδα δικυκλιστών αστυνομικών άμεσης δράσης με στόχο την προστασία των πολιτών και η οποία αποτελεί ισχυρό εργαλείο ελέγχου επί της Εγνατίας Οδού.

Εκτός από τον υπουργό και τον γενικό αστυνομικό διευθυντή Θεσσαλονίκης Λάζαρο Μαυρόπουλο  στη σύσκεψη συμμετέχουν εκπρόσωποι του δήμου Θεσσαλονίκης και της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Όπως έχει γίνει γνωστό, ύστερα και από τις τελευταίες εξελίξεις και την αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού στη Θεσσαλονίκη, αναμένεται να συζητηθεί η εφαρμογή νέων μέτρων στην πόλη.

 

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ

 

 

    

Αθλητικά

Τον θάνατο του Σενεγαλέζου παλαίμαχου διεθνή Πάπα Μπούμπα Ντιοπ θρηνεί το παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Όπως μεταδίδουν τα ΜΜΕ της Σενεγάλης, ο Πάπα Μπούμπα Ντιοπ έφυγε μετά από...
randomness