Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Στις 26 Οκτωβρίου ο Λαβρόφ στην Αθήνα

Στις 26 Οκτωβρίου έρχεται, τελικά, ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ σε μια προσπάθεια αναθέρμανσης των ελληνορωσικών σχέσεων.

Την επίσκεψη του Ρώσου ΥΠ.ΕΞ. είχε αποκαλύψει, πριν από τρεις εβδομάδες, η «Βραδυνή της Κυριακής», και αρχικά επρόκειτο να γίνει στις αρχές Νοεμβρίου (στις 4 συγκεκριμένα), προκειμένου να λάβει μέρος στη συνάντηση των ΥΠ.ΕΞ των χωρών-μελών του Συμβουλίου της Ευρώπης στη Θεσσαλονίκη.

Οι κ.κ. Λαβρόφ και Δένδιας θα είχαν ξεχωριστή συνάντηση εκτός πλαισίου της συνάντησης των ΥΠ.ΕΞ. του Συμβουλίου της Ευρώπης.

Η συνάντηση των υπουργών του Συμβουλίου της Ευρώπης δεν θα πραγματοποιηθεί διά ζώσης, αλλά μέσω τηλεδιάσκεψης τελικά (αυτά είναι τα δεδομένα, τουλάχιστον μέχρι τώρα) εξαιτίας της πανδημίας.

Κατόπιν σχετικών συνεννοήσεων, όμως, με το Νίκο Δένδια και της εκπεφρασμένης επιθυμίας αμφοτέρων να συναντηθούν, αποφασίστηκε να υπάρξει νέα ημερομηνία νωρίτερα. Συμφωνήθηκε να γίνει μία εβδομάδα νωρίτερα, και μέσω διπλωματικής οδού επελέγη η 26η Οκτωβρίου.

 

ΠΗΓΗ: indicator.gr

 

 

    

Αθλητικά

Με μεγάλη ανατροπή απέναντι στη Βουλγαρία, η εθνική κατάφερε να οδηγήσει τον αγώνα σε παράταση (71-71) και εν συνεχεία να επικρατήσει με 84-78, εξασφαλίζοντας πρόωρα την...

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.
randomness