Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Συνελήφθη για έγκλημα στο Διμήνι μετά από 18 χρόνια


Ένας 43χρονος Αλβανός υπήκοος συνελήφθη στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Βόλου, για μια ανθρωποκτονία ηλικιωμένης γυναίκας, που έγινε πριν 18 ολόκληρα χρόνια, στο Διμήνι Μαγνησίας.
Το έγκλημα έγινε τον Απρίλιο του 2002, μέσα στην οικία της 71χρονης γυναίκας και με κίνητρο τη ληστεία, όπως εκτιμούν οι αστυνομικές αρχές, καθώς η άτυχη γυναίκα διέδιδε πως είχε στην κατοχή της λίρες.
Δεκαοκτώ ολόκληρα χρόνια η υπόθεση δεν είχε εξιχνιαστεί, μέχρις ότου η Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών ενημέρωσε την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας ότι αποτύπωμα που είχε βρεθεί στο χώρο του εγκλήματος, ταυτοποιήθηκε και τα στοιχεία οδηγούσαν σε 43χρονο οικοδόμο, αλβανικής καταγωγής που ζει στον Βόλο.
Εναντίον του εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα, ενώ αρνείται κάθε εμπλοκή του στην υπόθεση.
Να σημειωθεί πως η άτυχη 71χρονη είχε δεχθεί κτυπήματα με σουγιά και γροθιές και βρέθηκε νεκρή, σε λίμνη αίματος, από γείτονές της, δύο μέρες μετά τον θάνατό της.

    

Απόψεις

randomness