Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Β. Λεβέντης: Η μόνη πολιτική αλλαγή που μπορεί να γίνει, είναι προς την κατεύθυνση της συναίνεσης

Η μόνη πολιτική αλλαγή που μπορεί να γίνει, είναι να πάμε προς τη συναίνεση, τόνισε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, αναφερόμενος στο αίτημα του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη για πολιτική αλλαγή, στη διάρκεια της ομιλίας του στο ετήσιο τακτικό συνέδριο της ΚΕΔΕ, στη Θεσσαλονίκη.

Χρειάζεται μια μεγάλη κυβέρνηση που θα συμμετέχουν και ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ, η οποία θα αποτελείται όχι από πολιτικά στελέχη, αλλά από τεχνοκράτες, είπε ο κ. Λεβέντης.

Πρόσθεσε, πως μπορεί να θέλει πολιτική αλλαγή ο λαός, αλλά δεν την εννοεί προς την κατεύθυνση που τη θέλει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και αναρωτήθηκε γιατί οι κυβερνήσεις της ΝΔ δεν έκαναν «όλα αυτά τα ωραία πράγματα που είπε ο κ. Μητσοτάκης στο συνέδριο της ΚΕΔΕ».

Για τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα τόνισε, ότι δεν είχε σχέδιο διαπραγμάτευσης και απλά στο τέλος υπέγραψε τη Συμφωνία με τους πιστωτές. «Αυτό δεν είναι διαπραγμάτευση, είναι κυβέρνηση άνευ όρων», σχολίασε και δήλωσε πως «όποιος πρωθυπουργός βγάλει τη χώρα από το ευρώ θα πάει και φυλακή».

Σχετικά με την αποχώρηση του βουλευτή Γιώργου-Δημητρίου Καρρά από την Ένωση Κεντρώων και το ενδεχόμενο προσχώρησής του σε κάποιο άλλο κόμμα, αναρωτήθηκε «ποια ηθική μπορεί να υπάρχει, όταν δέχεσαι βουλευτή που εγκατέλειψε το κόμμα του». Όσο για τον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, τον κατηγόρησε ότι «συνεχίζει τα Ιουλιανά του 1965 με αυτά που κάνει».

 

(ΑΠΕ)

 

 

    

Απόψεις

Σε επίπεδα συναγερμού η αιθαλομίχλη στο Καρπενήσι την τελευταία εβδομάδα. Οι καιρικές συνθήκες και οι αυξήσεις στις τιμές του ηλεκτρικό ρεύματος, ανάγκασαν τους πολίτες...
randomness