Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Το BBC ζήτησε συγγνώμη για τον τίτλο «Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι σκουπίδια»

Το BBC ζήτησε συγγνώμη από τους τηλεθεατές για τον τίτλο «Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι σκουπίδια» που εμφανίστηκε στο κάτω μέρος της οθόνης, κατά τη διάρκεια των ειδήσεων της Τρίτης (24/5) και σε αναφορά που γινόταν στο Ρολάν Γκαρός. 

Ο τηλεοπτικός κριτικός και ραδιοτηλεοπτικός παραγωγός Σκοτ Μπράιαν, ο οποίος εργάζεται για το BBC, παρατήρησε τη γκάφα και δημοσίευσε ένα κλιπ στο Twitter, το οποίο έγινε αμέσως viral.

Η παρουσιάστρια του BBC Ανίτα ΜακΒέιν ζήτησε αργότερα τη συγγνώμη στον «αέρα» και εξήγησε ότι ο τίτλος γράφτηκε από κάποιον μαθητευόμενο στο ticker.

«Μερικοί από εσάς μπορεί να έχετε παρατηρήσει κάτι πολύ ασυνήθιστο στο εικονίδιο που εμφανίζεται στο κάτω μέρος της οθόνης με ειδήσεις που κάνουν σχόλια για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ελπίζω ότι οι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν προσβλήθηκαν από αυτό», είπε αρχικά και συνέχισε: «Επιτρέψτε μου απλώς να εξηγήσω τι συνέβαινε: πίσω από τα παρασκήνια κάποιος εκπαιδευόταν για να μάθει πώς να χρησιμοποιεί το ticker και να βάζει κείμενο. Άρα έγραφαν απλά τυχαία πράγματα, όχι σοβαρά, και αυτό το σχόλιο εμφανίστηκε. Συγγνώμη λοιπόν αν το είδατε και προσβληθήκατε και είστε οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αλλά σίγουρα αυτό ήταν λάθος και δεν ήταν γραφτό να εμφανιστεί στην οθόνη».

Η Γιουνάιτεντ πέρασε μια δύσκολη σεζόν, τερματίζοντας έκτη του βαθμολογικού πίνακα με 58 βαθμούς, οι οποίοι αποτελούν τη χαμηλότερη συγκομιδή στην εποχή της Premier League.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

 

    

 

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων