Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Άγαλμα της Μέριλιν Μονρόε επέστρεψε στο Παλμ Σπρινγκς

Η Μέριλιν Μονρόε επέστρεψε στο Παλμ Σπρινγκς, στην Καλιφόρνια, με εντυπωσιακό τρόπο, όμως δεν είναι όλοι ενθουσιασμένοι.

Τα αποκαλυπτήρια ενός αγάλματος ύψους 7,9 μέτρων του ειδώλου του Χόλιγουντ, στη διάσημη πόζα της με το λευκό φόρεμα που κυματίζει, έγιναν χθες μπροστά στο Μουσείο Τεχνών του Παλμ Σπρινγκς, με θέα το Palm Canyon Drive, την κεντρική τουριστική λεωφόρο της πόλης.

Έμπνευση για το έργο τέχνης, που φιλοτέχνησε ο Τζον Σιούαρντ Τζόνσον το 2011, αποτέλεσε μια σκηνή από την ταινία «Επτά Χρόνια Φαγούρα». Ήρθε πρώτα στο Παλμ Σπρινγκς το 2012, ως δάνειο, έμεινε εκεί 26 μήνες και μεταφέρθηκε στο Νιου Τζέρσι το 2014, εξήγησε ο Άφταμπ Ντάντα, πρόεδρος των P.S. Resorts, μιας τοπικής ένωσης φιλοξενίας.

Το άγαλμα είναι ήδη δημοφιλές για φωτογραφίες και η κοινότητα αναμένεται να βοηθήσει στη αύξηση του αριθμού των επισκεπτών, δεδομένης της εμπειρίας του παρελθόντος, σύμφωνα με τον ίδιο.

«Και εκείνη την εποχή, το 2012, το 2013, το 2014, η έκρηξη των μέσων κοινωνικής δικτύωσης δεν ήταν τόσο μεγάλη όσο σήμερα», συμπλήρωσε.

ΠΗΓΗ ΑΠΕ