Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Φρίκη στην Αλάσκα: Σκότωσε την καλύτερή της φίλη για… 9 εκατ. δολάρια!

Η φρικιαστική υπόθεση αποκαλύφθηκε από το FBI. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η 18χρονη Ντενάλι Μπρέμερ που ζει στην Αλάσκα, γνώρισε μέσω internet τον 21χρονο Ντάριν Σιλμίλερ που ζούσε στην Ιντιάνα. Ο 21χρονος εμφανίστηκε ως «εκατομμυριούχος» και της υποσχέθηκε πως αν διέπραττε το έγκλημα θα της έδινε 9 εκατομμύρια δολάρια!

Ο 21χρονος είχε φτιάξει ψεύτικα προφίλ και εμφανιζόταν ως εκατομμυριούχος. Έκανε, μέσω internet πάντα, σχέση με την Μπρέμερ και η οργάνωση του εγκλήματος, δεν άργησε.

 

Το κατηγορητήριο αναφέρει ότι το ζευγάρι εξαπτόταν από την ιδέα να οργανώσει τον βιασμό και τη δολοφονία κάποιας στην Αλάσκα και ο Σιλμίλερυποσχέθηκε να δώσει στην Μπρέμερ τουλάχιστον 9 εκατομμύρια δολάρια εάν διέπραττε το έγκλημα και του έστελνε μαγνητοσκοπημένο υλικό από την εκτέλεσή του.

Η Μπρέμερ άρχισε να αναζητεί συνεργούς. Η μικρή ομάδα διάλεξε στόχο: τηΣίνθια Χόφμαν19 ετών, που έπασχε από νοητική υστέρηση. Κατά τον πατέρα της, η Σίνθια είχε διανοητική ηλικία 12χρονου κοριτσιού και θεωρούσε την Ντενάλι Μπρέμερ την «καλύτερή της φίλη».

Στις αρχές Ιουνίου, η Σίνθια Χόφμαν ακινητοποιήθηκε με κολλητική ταινία καιδολοφονήθηκε με μια σφαίρα στον σβέρκο, πριν το πτώμα της πεταχτεί σ’ ένα ποτάμι βορειοανατολικά του Άνκορατζ, σύμφωνα με το πολιτειακό υπουργείο Δικαιοσύνης της Αλάσκα. Το πτώμα βρέθηκε δύο ημέρες αργότερα.

Η αστυνομία θεωρεί ότι το θύμα παρασύρθηκε από την Μπρέμερ και τον16χρονο συνεργό της, Κέιντεν Μάκιντος, με πρόσχημα μια περιήγηση κατά μήκος του ποταμού. Ο Μάκιντος φέρεται να πυροβόλησε τη νεαρή με όπλοπου ανήκε στην Μπρέμερ και στη συνέχεια να πέταξε το πτώμα στο ποτάμι.

Η Μπρέμερ φέρεται να επικοινωνούσε με τον Σιλμίλερ καθ’ όλη τη διάρκεια της μακάβριας πράξης, στέλνοντάς του «μέσω Snapchat φωτογραφίες και βίντεο της Χόφμαν δεμένης και κατόπιν του πτώματός της», αποκαλύπτει το κατηγορητήριο.

Η Μπρέμερ και ο Μάκιντος αντιμετωπίζουν κατηγορίες για φόνο εκπρομελέτης. Ο υποτιθέμενος εκατομμυριούχος επίσης συνελήφθη, όπως και άλλοι τρεις ανήλικοι τους οποίους βαρύνουν υποψίες ότι συμμετείχαν στην οργάνωση της αιχμαλωσίας και της εκτέλεσης εν ψυχρώ της Χόφμαν.

Ο Σιλμίλερ και η Μπρέμερ αντιμετωπίζουν εξάλλου κατηγορίες γιαπαιδεραστία που διέπραξε η τελευταία, και πάλι κατ’ απαίτηση του δήθεν εκατομμυριούχου, με θύματα τρία παιδιά οκτώεννέα και δεκαπέντε ετών.

 

ΠΗΓΗ NEWSIT

   

Απόψεις