Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

 

Πειρατεία σε ελληνικό τάνκερ: Οι δράστες έφτασαν μέχρι τις καμπίνες, λέει ο πατέρας του Έλληνα ναυτικού

Μεγαλώνει η αγωνία γα την τύχη των τεσσάρων ναυτικών, μέλη του πληρώματος του δεξαμενόπλοιου Elka Aristotle που έπεσε στα χέρια πειρατών, στα ανοιχτά του Τόγκο.

Από τα τέσσερα μέλη που απήχθησαν δύο είναι από τις Φιλιππίνες, ένας είναι Έλληνας και δύο είναι Γεωργιανοί, σύμφωνα με ανακοίνωση του ναυτικού, ενώ μέλς της ασφάλειας του πλοίου τραυματίστηκε από πυροβολισμό.

Ο πατέρας του 20χρονου Έλληνα ναυτικού, μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ανέφερε οτι οι δράστες καταφεραν να φτάσουν στις εσωτερικές καμπίνες και  έθεσε σειρά ερωτημάτων για τις συνθήκες απαγωγής του παιδιού του. 

 «Πώς μπήκαν μέσα την στιγμή που υπάρχουν φύλακες και χτύπησαν λέει τους πρώτους και πήραν τα παιδιά. Δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό. Πώς μπήκαν μέσα στις δύο τη νύχτα και πήραν τα παιδιά. Δωμάτιο σε δωμάτιο. Τι ήταν; Σακούλες; Προσπαθούμε να βρούμε λύσεις», τόνισε χαρακτηριστικά.

 

ΠΗΓΗ NEWS247.GR

   

Απόψεις

Το Παζάρι, ανήκει στο ανατολίτικο παρελθόν. Οι σύγχρονες Πόλεις δεν χαρακτηρίζονται από εμπορικές δραστηριότητες τούρκικης και ανατολίτικης αισθητικής με τσαντίρια,...

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων