Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Επιστολή Αθανασίου Δ. Ντούζγου, Υποψηφίου Δημ. Συμβούλου Λαμίας

Αγαπητοί συνδημότες & συνδημότισσες,

Γεννήθηκα το 1975 και μεγάλωσα στη Λαμία. Είμαι γιός του Δημήτρη και της Κυριακής Ντούζγου, οι οποίοι διατηρούν εμπορικό κατάστημα στο κέντρο της Λαμίας. Είμαι παντρεμένος με τη μικροβιολόγο Μαρία Χονδρογιάννη και έχουμε 3 παιδιά.

Αποφοίτησα από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών το 2002. Ειδικεύθηκα στην Οφθαλμολογία στην Αθήνα και εργάστηκα σε μεγάλα νοσοκομεία της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Διατηρώ οφθαλμολογικό ιατρείο στο κέντρο της πόλης της Λαμίας τα τελευταία 8 χρόνια. Έχω εκλεγεί Γενικός Γραμματέας του Ιατρικού Συλλόγου Φθιώτιδας δύο φορές, το 2014 και το 2018, θέση που υπηρετώ μέχρι σήμερα.

Η πόλη μας υποβαθμίζεται συνεχώς τα τελευταία χρόνια. Οι πολίτες περιμένουν από τη νέα δημοτική αρχή όραμα και προοπτική.

Επέλεξα να είμαι υποψήφιος με το συνδυασμό του Θύμιου Καραΐσκου «Λαμία-Περήφανη Πόλη», γιατί πιστεύω ότι θα είναι ο δήμαρχος που μπορεί να βγάλει τη Λαμία από την εσωστρέφεια και την υποβάθμιση.

Θέλω να σας υποσχεθώ ότι αν με επιλέξετε να σας εκπροσωπήσω στο Δημοτικό Συμβούλιο, θα εργαστώ σκληρά για την βελτίωση της ποιότητας ζωής σας στην πόλη. Γνώση, όραμα, σωστός σχεδιασμός, σκληρή δουλειά και επιμονή είναι η μόνη συνταγή, όχι μόνο για την αποτελεσματική διαχείριση των προβλημάτων, αλλά και για την αναπτυξιακή προοπτική που τόσο ανάγκη έχει η Λαμία.

Σας καλώ λοιπόν να με εμπιστευτείτε και να με στηρίξετε με την ψήφο σας στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές.

    Με εκτίμηση
    Ντούζγος Αθανάσιοs